Κέρκυρα: Σκοτώθηκε 8χρονο κοριτσάκι μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Κέρκυρα από τον τραγικό θάνατο ενός κοριτσιού, μόλις οχτώ χρονών που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ το πρωί της Τετάρτης, πηγαίνοντας στο σχολείο του. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Βρυώνη. Το κοριτσάκι, όπως κάθε πρωί, πήγαινε με τη μητέρα του στο σχολείο. Ξαφνικά ένα διερχόμενο αυτοκίνητο το παρέσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, όπου χτυπήθηκε και από ένα δεύτερο ΙΧ. 

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το κοριτσάκι με τη μητέρα του κατευθύνονταν στη στάση του λεωφορείου για να πάνε στο σχολείο. Κάποια στιγμή το κοριτσάκι άφησε το χέρι της μητέρας του κι έγινε το κακό. 

Παρασύρθηκε από το πρώτο όχημα, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως και αμέσως μετά από το δεύτερο ΙΧ.

Το παιδί μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή και τελικά κατέληξε.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα του κοριτσιού που είδε μπροστά στα μάτια της να χάνεται με αυτόν τον τραγικό τρόπο το παιδί της. Στο σχολείο έχουν πάει ψυχολόγοι για στήριξη στα παιδιά.

Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top