Μια σχεδιάστρια μόδας κατεβαίνει στις εκλογές με τον Γιώργο Πατούλη

Η Αθηνά Τρανούλη στο star.gr

Αθηνά Τρανούλη Γιώργος Πατούλης

Από τον κόσμο της τέχνης στα προβλήματα της καθημερινότητας. Μέσα απ οτην επιλογή της να ασχοληθεί με τα κοινά θέλει να συμβάλλει στο να βοηθήσει σε θέματα πολιτισμού και εκπαίδευσης. Η Αθηνά Τρανούλη  καλεί τους κατοίκους της Αττικής να κάνουν μια Νέα Αρχή. 

Ποιοί είναι οι δήμοι του κεντρικού τομέα Αθηνών και τι είναι αυτό που χρειάζονται περισσότερο;

Η κρίση έχει οδηγήσει την περιφέρεια μας σε μια παρακμή. Χρειάζεται μια ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων κι έχουμε τη διάθεση και το σχέδιο ώστε να προχωρήσουμε σε υλοποίηση των έργων άμεσα!
Ο κεντρικός τομέας Αθηνών περιλαμβάνει το Δήμο Αθηναίων, Δήμο Βύρωνα, Δήμο Γαλατσίου, Δήμο Δάφνης – Υμηττού, Δήμο Ζωγράφου, Δήμο  Ηλιουπόλεως, Δήμο Καισαριανής, και Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Έχετε μεγαλώσει μέσα στη μόδα και τις τέχνες. Αυτό είναι ένα καινούριο εγχείρημα. Πώς σκοπεύετε να συμβάλλετε στην πολιτιστική ανάταση της περιφέρειας;
 
Έχω γεννηθεί μέσα στην μόδα κι αισθάνομαι πολύ όμορφα που συνεχίζω την παράδοση της οικογένειας. Με νέες ιδέες και αγάπη στο ελληνικό στοιχείο! Το κύριο μέλημα μας είναι η δημιουργία μουσειακών χώρων στην Αττική, ώστε η νέα γενιά να μαθαίνει μέσα απ'αυτά. Επίσης προγραμματίζουμε θεατρικά δρώμενα σε σχολικούς χώρους, με σκοπό την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών και θα φτιάξουμε τις πλατείες ώστε να έχουν χώρο να παίξουν και να μην ασχολούνται μόνο με το διαδίκτυο. Δεν είμαστε πολιτικοί, κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά!

Πώς αισθάνεστε όμως που εμπλέκεστε στην πολιτική;\Είναι τιμή μου να εμπλέκομαι με την πολιτική. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος έχει αδρανοποιηθεί και δε συμμετέχει στα κοινά. Έχουμε καθήκον εμείς οι γυναίκες να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε τον τόπο μας.

Αθηνά Τρανούλη

Αθηνά Τρανούλη

Ποιά είναι η Αθηνά και τι έχετε να πείτε στον κόσμο ώστε να σας εμπιστευτεί και να σας ψηφίσει;

Η Αθηνά είναι σύζυγος και εργαζόμενη μητέρα, με αγάπη στο όμορφο!

Είμαι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά. Αγαπάω τον τόπο μου και δε μου αρέσει αυτό στο οποίο έχει μετατραπεί η Αττική κι ολόκληρη η χώρα. Έχω κουραστεί να βλέπω ανθρώπους να παραπονιούνται για την σημερινή κατάσταση αλλά συγχρόνως να μην πηγαίνουν καν να ψηφίσουν. Αφήνουμε την αδράνεια και προχωράμε στην πράξη!

Αθηνά Τρανούλη

Αθηνά Τρανούλη

Πώς ενστερνιστήκατε το όραμα του κυρίου Πατούλη;

Ο κύριος Γιώργος Πατούλης είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει την αξία του. Δεν έχει μείνει στη θεωρία, αλλά έχει να επιδείξει έργο! Εμένα προσωπικά με έχει εμπνεύσει ώστε να ασχοληθώ με την πολιτική. Ήδη σχεδιάζουμε για το μέλλον της Αττικής!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top