Ναδάλ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον χλιδάτο γάμο του στη Μαγιόρκα

Παντρεύτηκε την παιδική φίλη της αδελφής του

Ναδάλ και Παρέγιο

Μετά από 14 χρόνια σχέσης, ο «βασιλιάς» του τένις, Ραφαέλ Ναδάλ, παντρεύτηκε τη σύντροφό του Μέρι Παρέγιο, σε ιδιωτική τελετή στη γενέτειρά τους, στη Μαγιόρκα. 

Γάμος υπερπαραγωγή για τον Ναδάλ: Παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το Σάββατο στο κάστρο La Fortaleza, παρουσία 350 καλεσμένων και οι πρώτες φωτογραφίες έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. 

 

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος καθώς και άλλοι σταρ του ισπανικού τένις, όπως ο Νταβίντ Φερέρ και ο Φελιθιάνο Λόπεθ.

 

 

Το νυφικό της Περέγιο σχεδίασε η σχειδιάστριαμ Rosa Clará, και όπως φαίνεται από τα σχέδια ήταν σε λιτή γραμμή. 

 


 

 

 

Η 31χρονη Μέρι Περέγιο,  γνωστή ως «Xisca» στον Τύπο, γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της παιδικής της φίλης Μαριμπέλ Ναδάλ, αδελφής του πρωταθλητή. 

 

 

Η σχέση τους, η οποία άρχισε το 2005, κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς το ζευγάρι έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.


Το υπερπολυτελές θέρετρο La Fortaleza, όπου έγινε ο γάμος του ζευγαριού διαθέτει εφτά βίλες και 17 κρεβατοκάμαρες, ενώ το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκαν εκεί ο Gareth Bale με τη σύζυγό του. Μάλιστα, εκεί γυρίστηκε και η τρομερή σειρά «Night Manager» με τους Tom Hiddleston, Hugh Laurie και Olivia Colman. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top