Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την Τετάρτη

Λόγω της συνεχιζόμενης διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την Τετάρτη

Η προγραμματισμένη για σήμερα στις 5 μ.μ. συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναβλήθηκε τελικά για τη 1 μ.μ. το μεσημέρι της Τετάρτης.


Αιτία το γεγονός ότι παρά τη συμφωνία σε επιμέρους σημεία στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, παραμένουν ακόμη αρκετά ανεπίλυτα ζητήματα στις διαβουλεύσεις που συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να έχει πληρέστερη εικόνα όταν μιλήσει στους βουλευτές του κόμματός του.


Άλλωστε, την Τρίτη αναχωρούν οι εκπρόσωποι των δανειστών και στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι να έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις στις λίγες ώρες που απομένουν πλέον μέχρι τότε, σε τέτοιο σημείο, τουλάχιστον, που να επιτρέπει την εξ αποστάσεως ρύθμιση μεμονωμένων και καθαρά διαδικαστικών ζητημάτων μέχρι το EuroWorking Group της 28ης Νοεμβρίου.


Το μεγάλο ορόσημο είναι η συνεδρίαση του Eurogroup στις 5 Δεκεμβρίου και η κυβέρνηση προσδοκά σε μια συμφωνία που θα επιτρέψει την ποσοτική χαλάρωση και την ρύθμιση του χρέους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top