Έξαλλος ο Λαφαζάνης με… τον Ομπάμα!

Καταγγέλλει την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας

Έξαλλο έκανε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο… Μπάρακ Ομπάμα!
Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας κατήγγειλε την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας: «Η γενική κυβερνητική αστυνομική απαγόρευση των συναθροίσεων και πορειών σε όλο το κέντρο της Αθήνας αποτελεί μια πράξη πρωτοφανούς αυταρχικής αυθαιρεσίας, ανακαλεί μνήμες σκοτεινών εποχών και ισοδυναμεί με κατάλυση του Συντάγματος και των πιο στοιχειωδών ελευθεριών των πολιτών στην έκφραση και στη διαμαρτυρία».
Ο κ. Λαφαζάνης σημειώνει πως οι κυβερνητικές και αστυνομικές απαγορεύσεις «δεν πτοούν κανένα και δεν θα περάσουν» και προσθέτει: «Αντίθετα τέτοιου είδους τρομοκρατικά αυταρχικά αστυνομικά μέτρα, όταν λαμβάνονται, μάλιστα, στις μέρες του εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποτελούν διπλή πρόκληση απέναντι στα δημοκρατικά αισθήματα της ελληνικής κοινωνίας και προσβάλουν βάναυσα όσους υπερασπίσθηκαν με το αίμα τους, το '73, τις δημοκρατικές ελευθερίες ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα».
«Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός δεν έχει αλλάξει πρόσωπο. Οι Πρόεδροι και οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ πρωτοστάτησαν και συνεχίζουν να πρωτοστατούν στην μνημονιακή λεηλασία που ζει η χώρα μας. Έχουν βαρύτατη ευθύνη για την συνεχιζόμενη Κυπριακή τραγωδία και σήμερα πνίγουν με τις επεμβάσεις τους στο αίμα και στην προσφυγιά όλη την ευρύτερη περιοχή μας» κατέληξε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας.
Δείτε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top