Με αιχμές στην αντιπολίτευση παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο από τον Σπίρτζη ο Παππάς

"Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος εμπορίου και τηλεπικοινωνιών" επεσήμανε ο νέος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

​Ο τομέας των επικοινωνιών μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της ανάπτυξης, υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς, παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο των τηλεπικοινωνιών από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την αντιπολίτευση.

«Οι προηγούμενες κυβερνήσεις αμέλησαν να αφοσιωθούν στο να αξιοποιήσει η χώρα το συγκριτικό της πλεονέκτημα, τη γεωγραφική της θέση και το αξιοθαύμαστο ανθρώπινο δυναμικό» είπε ο νέος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος εμπορίου και τηλεπικοινωνιών. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη. Νομίζω ότι μπορεί να δοθεί μια καινούργια πνοή , το νέο μοντέλο ανάπτυξης για την Ελλάδα. Να μπει η χώρα στο κύμα της τεχνολογικής επανάστασης».

Ο κ. Παππάς τόνισε πως «η κυβέρνηση αυτή μπορεί και θα οδηγήσει τη χώρα στα επόμενα βήματα» και πως «Ήρθε η ώρα και για τους αντισυμβαλλόμενους να κάνουν αυτό που πρέπει με βάση τις δεσμεύσεις τους. Δεν πρέπει οι διαφωνίες να καθυστερούν το αναπτυξιακό άλμα της χώρας». Όπως είπε, «χρειάζεται τόλμη και ευθύτητα και από την πλευρά των εταίρων, ώστε η Ελλάδα να μπει στην επόμενη φάση και να περάσει στο αναπτυξιακό άλμα».

Σημείωσε ακόμη πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να προστατεύει τα αδύναμα στρώματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top