Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν τον Πολύδωρα! Βουλευτές φωνάζουν για ΞΕΦΤΙΛΑ

Καραγιαννίδης: Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε…

Προς μεγάλο ναυάγιο δείχνει πως οδηγείται η «έμπνευση» της κυβέρνησης να προτείνει τον Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ.

Δεν είναι μόνο η αντιπολίτευση που λέει «όχι» στην πρόταση της, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα «υπουργό της ζαρντινιέρας», αλλά και εντός του ΣΥΡΙΖΑ ουκ ολίγοι είναι κάθετα αντίθετοι με την επιλογή του!

Ήδη, μάλιστα, κάποιες φωνές βγήκαν και δημοσίως και είναι και πολύ καυστικές!

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (και μέλος της «Κίνησης των 53») Χρήστος Καραγιαννίδης δεν δίστασε να μιλήσει για ξ��φτίλα, αφήνοντας μάλιστα και αιχμές για αντιδράσεις που θα λάβουν σάρκα και οστά!

«Και γιατί όχι η γράνα? Αφού το ξεφτιλίσαμε που το ξεφτιλίσαμε. Επίσης γιατί όχι και τον Θωμά Μάτσιο? Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε. Γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε θα πέσετε από τα σύννεφα λίαν συντόμως» έγραψε σε διαδοχικές αναρτήσεις στο facebook.

gfsdgf.jpg
Την ίδια ώρα, ξεκάθαρη θέση κατά της υποψηφιότητας πήρε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέττα Καβαδία, η οποία μίλησε επίσης για ξεφτίλα αλλά πιο διπλωματικά καθώς... την έντυσε με Καβάφη!

«”Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις..." Κ. Καβάφης» έγραψε η κα Καβαδία στο twitter.

qwss.jpg

Έντονα αποδοκίμασε την επιλογή Πολύδωρα και η Βασιλική Κατριβάνου, η οποία τον χαρακτήρισε «γελοίο» και αναρωτήθηκε με ποιες διαδικασίες λαμβάνονται τέτοιου είδους αποφάσεις από την κυβέρνηση.

«Πολύδωρας, τόσο γελοίος και τόσο δεξιός, ο ορισμός του υποψηφίου που δεν θέλουμε! Η επιλογή με φοβίζει πραγματικά, γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχει συναίσθηση. Ενώ υποτίθεται ότι είναι άνοιγμα στην δεξιά, είναι το πιο εύκολο πρόσωπο να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία και να απελπιστεί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ που αισθάνεται καταρρακωμένος. Με ποιες διαδικασίες παίρνονται τέτοιες αποφάσεις;» έγραψε στο facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

adfasd.jpg

Δείτε ακόμη:

Ελιγμός από κυβέρνηση: Επαναφέρει με διάταξη τις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ

ΟΧΙ στον «υπουργό της ζαρντινιέρας» από την αντιπολίτευση

ΦΑΡΜΑΚΙ από Κωνσταντινόπουλο για Πολύδωρα: Μεγάλη ξεφτίλα σύντροφοι!

Όταν ο Πολύδωρας ζητούσε από τη ΝΔ να συνεργαστεί με τη Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατέκρινε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top