ΜΑΞΙΜΟΥ: Τίποτα νέο δεν μπορεί να κομίσει για τη νέα γενιά ο Μητσοτάκης

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ

ΜΑΞΙΜΟΥ: Τίποτα νέο δεν μπορεί να κομίσει για τη νέα γενιά ο Μητσοτάκης

​«Η νεολαία τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα». Αυτό τονίζουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΟΝΝΕΔ, και σημειώνουν πως «η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ειδικότερα ότι «στο συνέδριο της οργάνωσης που επί δεκαετίες έκανε το πελατειακό σύστημα και την ευνοιοκρατία επιστήμη, ο κ. Μητσοτάκης φρόντισ�� με τις ύβρεις του να αποδείξει ότι τίποτα νέο δεν μπορεί να κομίσει για τη νέα γενιά αυτός και το κόμμα του και ούτε, ασφαλώς, να ανεβάσει το επίπεδο».

Και αυτό γιατί όπως εξηγούν, πηγές του Μαξίμου, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα του είναι που οδήγησαν τη νεολαία στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει:

-Ανεργία, περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων και μετανάστευση για τους πολλούς, υπεράσπιση των συμφερόντων των ολίγων και ισχυρών.

-Περικοπές και απαξίωση της δημόσιας παιδείας, μάχη υπέρ των ελίτ, υπέρ μιας εκπαίδευσης για τους λίγους και προνομιούχους, στο όνομα δήθεν της αριστείας».

Δείτε επίσης:

Μητσοτάκης στην ΟΝΝΕΔ: Ο εχθρός της νεολαίας Τσίπρας, να φύγει το συντομότερο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top