Η κυβέρνηση… αυτοτρολάρεται: «Πίεση και κλίμα τρομοκρατίας στους δικαστές του ΣτΕ»!

«Δεν προδικάζει κάτι επί της ουσίας» σχολιάζει για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας

Στα όρια του… αυτοτρολαρίσματος κινείται η πρώτη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου για την απόφαση του ΣτΕ να κάνει δεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών.

«Ξεχνώντας» την έρευνα του υπουργού Δικαιοσύνης σε βάρος δικαστή που συμμετέχει στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών μετά από δημοσιοποίηση στοιχείων της ιδιωτικής του ζωής (για την οποία οι δικαστές έκαναν λόγο για κίτρινη δημοσιογραφία και οικονομικά συμφέροντα που επιχειρούν να εκβιάζουν το δικαστήριο) αλλά και την Αυγή που έσπευσε να δώσει τον εν λόγω δικαστή «βορά στα όρνεα» αποκαλύπτοντας το όνομά του, κυβερνητικός αξιωματούχος σπεύδει να καλέσει να… σταματήσει η πίεση και το κλίμα τρομοκρατίας στους δικαστές!

«Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, δεν προδικάζει κάτι επί της ουσίας» σημειώνει ο κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος ζητά (από ποιούς άραγε;) να αφεθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας απερίσπαστο στη δουλειά του.

«Επειδή διάφοροι σπεύδουν να προδικάσουν και να θριαμβολογήσουν για το αποτέλεσμα του ΣτΕ, επισημαίνουμε ότι το ΣτΕ έχει απορρίψει ήδη μια σειρά αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων, συνεπώς η απόφαση για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών δεν σημαίνει κάτι για την εκδίκαση επί της ουσίας. Και θα σημείωνα, επίσης, ότι με όλη αυτή την πίεση που ασκείται στο ΣτΕ και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν οι προσφυγές είχαν κριθεί τυπικά απαράδεκτες. Σε κάθε περίπτωση, να τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την εκδίκαση ανεπηρέαστα» αναφέρει επί λέξει το κυβερνητικό στ��λεχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top