Άσκηση «Παρμενίων»: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο - Πρώτη ανάρτηση: 08/10/2016

Την δύναμη του πυρός, το αξιόμαχο και την ετοιμότητά τους επέδειξαν οι ένοπλες δυνάμεις στην άσκηση Παρμενίων που ολοκληρώθηκε παρουσία του υπουργού εθνικής Άμυνας, λίγες μόνο ημέρες μετά τις απαράδεκτες τουρκικές και αλβανικές προκλήσεις.

Οι ειδικές δυνάμεις ανταλλάσοντας πυρά και με εμπροσθοφυλακή τα άρματα μάχης προωθούνται στις εχθρικές γραμμές. Τα πολεμικά ελικόπτερα διαλύουν τα οχυρώματα του εχθρού και άλλα μεταφέρουν με κίνδυνο τους τραυματίες στα μετόπισθεν.

Οι εικόνες από την άσκηση «Παρμενίων» που ολοκληρώθηκε με επιτυχία απέδειξαν την ετοιμότητα και την ικανότητα των ενόπλων δυνάμεων.

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ντυμένος με στολή παραλλαγής επιτέθηκε σε Τουρκία και Σκόπια μιλώντας για τις προκλήσεις των γειτονικών χωρών αλλά και την αστάθεια στην ανατολική μεσόγειο σε θέματα ασφαλείας:

«Όλα αυτά σε συνδυασμό με γεγονότα στον περίγυρο της χώρας λειτουργούν ως προειδοποίηση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της γείτονος χώρας αλλά και οι ανιστόρητες θέσεις γειτόνων μας ��ι οποίες δυστυχώς υιοθετήθηκαν από αξιωματούχο των Βρυξελλών

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top