Μαζεύει… στοιχεία για το χρέος το ΔΝΤ: Τετ-α-τετ Στουρνάρα και Τσακαλώτου με Βελκουλέσκου

Αναχωρεί σήμερα από την Αθήνα το κλιμάκο ΔΝΤ

Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα αλλά και με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο είχε το πρωί η Ντέλια Βελκουλέσκου, στο πλαίσιο των επαφών για την αποτύπωση της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας.

Μάλιστα, η συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο είναι η δεύτερη, μετά από εκείνη που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, αφορούσε στο κλείσιμο της συλλογής στοιχείων από το ΔΝΤ για την αποτύπωση της κατάστασης της οικονομίας, στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης του Ταμείου, γνωστής ως «έκθεσης του άρθρου 4».

Η δημοσίευση της έκθεσης αναμένεται τον Νοέμβριο και θα είναι και η βάση για την έκθεση βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος.

Το κλιμάκιο του ΔΝΤ με την Ντέλια Βελκουλέσκου, που είχε παραμείνει για μία επιπλέον εβδομάδα μετά τις διαπραγματεύσεις, αναχωρεί -σύμφωνα με πληροφορίες- σήμερα από την Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top