Τσίπρας: Να συλλάβετε τον Μητσοτάκη – Τι απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ

Αίσθηση προκάλεσε αποστροφή του πρωθυπουργού

​Να… συλλάβουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας αίσθηση με την αποστροφή του, αλλά και την απάντηση του προέδρου της ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας έκανε αναφορά στα όσα είπε ο αρχηγός της ΝΔ στην ομιλία του στη ΔΕΘ, το βράδυ του Σαββάτου.

«Άκουγα τους επικεφαλής συνδικαλιστές της αστυνομίας να απευθύνονται στον Χουλιαράκη που ψάχνει να βρει λύση και να λένε ότι θα τον συλλάβουν. Θα τους πρότεινα αυτές τις ημέρες να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη για να συλλάβουν κάποιον, όχι τον Χουλιαράκη», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Λίγη ώρα αργότερα, ��το πλασιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης κλήθηκε να σχολιάσει την εν λόγω αποστροφή.

«Καταλαβαίνω ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να είναι ενοχλημένος ή προβληματισμένος από αυτά που είπα χθες… Από εκεί και πέρα, τις άλλες αναφορές του κ. Τσίπρα δεν θέλω να τις σχολιάσω. Δεν θέλω να μπω σε αυτό το άγονο παιχνίδι, δεν θέλω να δηλητηριάσω την πολιτική ζωή. Νομίζω οι πολίτες θέλουν να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ και κατέληξε: «δεν είναι και πολύ υγιές σε μια Δημοκρατία ο πρωθυπουργός να αφήνει υπονοούμενα για τη σύλληψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top