Ο ένας κάνει «ντα» τον άλλο για το ΧΡΕΟΣ και λύση δεν βλέπουμε!

Αντιπροεδρία κυβέρνησης: Δημιουργία εντυπώσεων από τη «μονταζιέρα» της Ν.Δ.

Ο ένας κάνει «ντα» τον άλλο για το ΧΡΕΟΣ και λύση δεν βλέπουμε!

​Την αντίδραση των συνεργατών του Γιάννη Δραγασάκη προκάλεσε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που έλεγε πως «ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης – μιλώντας για το χρέος- ανέδειξε άλλο ένα ψέμα του πρωθυπουργού».

«Η Νέα Δημοκρατία, για μια ακόμη φορά, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, διαστρεβλώνοντας με τη γνωστή μέθοδο της “μονταζιέρας”», απαντούν κύκλοι της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης.

«Η ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης έγινε σε ανοικτή συνεδρίαση της υποεπιτροπής της Βουλής των Ελλήνων με θέμα “Το χρέος και η Απομείωσή του” και είναι δημόσια», εξηγούν οι ίδιοι κύκλοι, επισημαίνοντας ότι εκείνο που ο αντιπρόεδρος τόνισε με απόλυτη σαφήνεια είναι ότι «διεκδικούμε άμεσα ευνοϊκή ρύθμιση για το χρέος, με βάση την απόφαση του Eurogroup της 25ης Μαΐου 2016».

«Αυτό, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι παραιτούμαστε από την πάγια θέση μας, δηλαδή από την προσπάθεια να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο με άλλες χώρες, ώστε να προωθήσουμε ριζική και οριστική πανευρωπαϊκή λύση για το χρέος, τόσο το ελληνικό όσο και των άλλων κρατών», διευκρινίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

Καταλάβαμε την επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης, το θέμα όμως είναι "τι θέλουν και οι άλλες χώρες". Μήπως ξέρει κάτι παραπάνω ο κύριος Δραγασάκης, γι’ αυτό και βλέπει… λύση του χρέους μετά το 2018!

Δείτε επίσης:

ΝΔ: Ο Δραγασάκης ανέδειξε άλλο ένα ψέμα του Αλέξη Τσίπρα

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: To No2 της κυβέρνησης λέει άλλα απ΄ότι ο Τσίπρας για τη μείωση του χρέους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top