Παππάς: Η ΝΔ να δηλώσει ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τις άδειες

"Οι νόμοι ισχύουν για όλους. Τελεία και παύλα"

​Σαφές μήνυμα ότι θα υπερισχύσει η νομιμότητα (έτσι όπως την εννοεί η κυβέρνηση) στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, έστειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στη Βουλή, το βράδυ της Δευτέρας.

«Τρόπος για υπέρβαση της νομιμότητας δεν υπάρχει και κανείς δεν πρέπει να προκαλεί την τύχη του. Οι νόμοι ισχύ��υν για όλους, ανεξαρτήτως ονόματος και τσέπης. Τελεία και παύλα», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως «όποιος νομίζει ότι τρομοκρατώντας δημόσιους λειτουργούς μπορεί να παρακάμψει την διαδικασία αδειοδότησης μετά από 30 χρόνια, πλανάται πλάνην οικτράν».

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία «να ανασκευάσει» και να δηλώσει ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

«Η Ν.Δ. πρέπει σήμερα να ανασκευάσει, και να ανακαλέσει την γραμμή ακύρωσης του διαγωνισμού», υπογράμμισε ο κ.Παππάς και πρόσθεσε πως «η Ν.Δ λέει ότι θα ακυρώσει τις άδειες για να τις δώσει “σε ποιους; Θα επαναφέρει αυτό το καθεστώς;” Να ανακαλέσει και να πει ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα. Να μιλήσει για τις αποφάσεις του ΣτΕ, που λένε ότι υπάρχει δημόσιο συμφέρον για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού», τόνισε.

Δείτε επίσης:

«ΒΟΜΒΑ»: Δεκτή η εγγυητική Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες παρά την καθυστέρηση

Αποκλειστικές ΦΩΤΟ Star: Τα ράντζα στην πρόβα για τις τηλεοπτικές άδειες και το... λάδι!

Αναπάντητα τα βασικά ερωτήματα: 4 τηλεοπτικές άδειες; Και θεματικές; Πόσες; Πότε;

Η Επιτροπή για τις άδειες ομολογεί: Δεν υπάρχει διεθνής πιστοποίηση του συστήματος δημοπρασίας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top