Επίθεση ΝΔ κατά κυβέρνησης για τον ΟΑΣΘ

«Πρωτοφανής η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της πόλης»

Επίθεση ΝΔ κατά κυβέρνησης για τον ΟΑΣΘ

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη εξαπέλυσε η ΝΔ.

Χθες, Τρίτη, ο υπεύθυνος του Τομέα Μεταφορών της ΝΔ και βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, ο πρώην αρμόδιος υφυπουργός, Μιχάλης Παπαδόπουλος και η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης, Βασιλική Ευταξά, συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων του Οργανισμού.

Στη συνέχεια, έγινε σύσκεψη στα να γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη με τους βουλευτές και πολιτευτές της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ γίνεται λόγος για αντιφάσεις και παλινωδίες του υπουργού Μεταφορών κ. Σπίρτζη, «ο οποίος για 18 μήνες αρνείται ακόμα και τη συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους, με αποτέλεσμα την πρωτοφανή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της πόλης».

«Σε αντίθεση με την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία δείχνει έλλειψη σχεδίου για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της συμπρωτεύουσας, η προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, με διάλογο, κοινωνική ευαισθησία και συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων μερών, αντιμετώπισε τόσο τις ανάγκες μετακίνησης των Θεσσαλονικέων, όσο και τον εξορθολογισμό του ΟΑΣΘ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top