Άγριος καβγάς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την ΕΛΣΤΑΤ και την παραπομπή Γεωργίου

Υπενθύμισε το «λεφτά υπάρχουν» του Γ. Παπανδρέου η Συγγρού

Άγριος καβγάς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την ΕΛΣΤΑΤ και  την παραπομπή Γεωργίου
Και η ΝΔ μπήκε σήμερα στον «χορό» των αντιδράσεων για την παραπομπή του τέως προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου στο Συμβούλιο Εφετών σε βαθμό κακουργήματος, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στην οποία έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «κύκλους της Δικαιοσύνης που για πολλοστή κλείνουν τα μάτια για το πώς φτάσαμε στην κρίση του 2009».
«Ακόμη ηχούν στα αυτιά του ελληνικού λαού το "λεφτά υπάρχουν" του κ. Παπανδρέου, νυν προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ», αναφέρει η ΝΔ, απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:
«Και, δυστυχώς, για το ΠΑΣΟΚ, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σε νέα ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε κοινή προσπάθεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ «να μη βγει η αλήθεια για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση την περίοδο 2004-2009»:
«Είναι για γέλια στη ΝΔ, η προσπάθεια όσων περιστασιακά φορώντας μεταρρυθμιστικό προσωπείο παριστάνουν ότι κάτι αλλάζει, όταν είναι φανερό ότι τα κλειδιά του μαγαζιού τα κρατούν άλλοι. Από την άλλη πλευρά οι άλλοι οι "αριστεροί ριζοσπάστες", του ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκαν πρόθυμοι και υπάκουοι και είναι για κλάματα».
Καταλήγει η ανακοίνωσή της Χαριλάου Τρικούπη:
«Είναι τραγική όμως για τη χώρα η κοινή τους προσπάθειά να μη βγει η αλήθεια, να μη μάθει ο ελληνικός λαός τους υπεύθυνους για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση την περίοδο 2004-2009».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top