Βολές Κουμουτσάκου κατά Τσίπρα: Επικοινωνιακή παράσταση δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας

«Ό,τι και να κάνει δεν θα ανακόψει την αντίστροφη μέτρηση που έχει ξεκινήσει για την κυβέρνησή του»

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, τον οποίο κατηγόρησε για δήθεν κοινωνική ευαισθησία με αφορμή την παρουσίαση του πλάνου για το κοινωνικό κράτος.

«Θα συμβουλεύαμε τον κ. πρωθυπουργό να αποφεύγει κάθε είδους μεγαλόστομες διακηρύξεις. Ουδείς τις ακούει. Ουδείς τις πιστεύει. Το ίδιο ισχύει, κατά κύριο λόγο, και για τις σημερινές ανακοινώσεις δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας που έκανε από την ασφαλή αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου» τονίζει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Όπως σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος, εάν ο πρωθυπουργός θέλει να έχει την πραγματική εικόνα «ας επικοινωνήσει απευθείας με τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους πολύτεκνους, τους μικρομεσαίους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και κυρίως τους νέους, που εξαιτίας της πολιτικής του δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και έχουν χάσει κάθε ελπίδα βελτίωσης της ζωής τους».

Συνεχίζοντας, καλεί τον πρωθυπουργό να τους ρωτήσει τι πιστεύουν για τον ίδιο και την πολιτική του, προσθέτοντας πως «από τις απαντήσεις που θα πάρει ίσως τότε και μόνον μπορέσει να κατανοήσει ότι η κοινωνία, βαθιά απαισιόδοξη για το παρόν και χωρίς προοπτική για το μέλλον, είναι πλέον πολύ μακριά και απέναντί του».

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για επικοινωνιακή παράσταση που «όχι μόνο δεν πείθει, αλλά εξοργίζει ακόμα περισσότερο τα θύματα της φορολογικής επιδρομής και της περικοπής μισθών και συντάξεων που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία».

«Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να πει ο κ. Τσίπρας, ούτε θα σταματήσει, ο��τε θα ανακόψει την αντίστροφη μέτρηση που, εδώ και καιρό, έχει ξεκινήσει για τoν ίδιο και την Κυβέρνησή του» καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top