Σάλος με ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ για ψαλίδι στους μισθούς των στρατιωτικών! Τι απαντά ο Καμμένος

Με βάση το μνημόνιο, η κυβέρνηση πρέπει να εξοικονομήσει 300 εκ. ευρώ από τα ειδικά μισθολόγια

Σάλος με ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ για ψαλίδι στους μισθούς των στρατιωτικών! Τι απαντά ο Καμμένος

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των ενστόλων καθώς η κλεψύδρα αρχίζει να αδειάζει και ακόμη δεν έχουν βρεθεί τα ισοδύναμα για να μην περικοπούν τα ειδικά μισθολόγια.

Μάλιστα, η αναστάτωση έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες από τις πληροφορίες ότι το υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζεται νέο μισθολόγιο με μαχαίρι στις αποδοχές τους!

Σύμφωνα με μνημονιακή υποχρέωση της χώρας, η κυβέρνηση θα πρέπει να εξοικονομήσει από τα ειδικά μισθολόγια το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και να παρουσιάσει στους θεσμούς έως το τέλος Σεπτεμβρίου αξιόπιστα ισοδύναμα μέτρα μόνιμου χαρακτήρα.

Το μεγάλο βάρος για την εξεύρεση των ισοδύναμων έχει πέσει στο υπουργείο Άμυνας, ωστόσο κύκλοι του υπουργείου ξεκαθαρίζουν στο STAR ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως μείωση μισθών στους στρατιωτικούς.

Μάλιστα, επισημαίνουν ότι εκκρεμεί αντίθετα η επιστροφή αναδρομικών ποσών στους ένστολους λόγω των περικοπών που έγιναν το 2012 και κρίθηκαν αντισυνταγματικές.

Όπως υποστηρίζουν στο υπουργείο Άμυνας, τα 300 εκατομμύρια των περικοπών θα βρεθούν από μείωση λειτουργικών δαπανών, όπως κλείσιμο στρατοπέδων σε αστικά κέντρα που δεν θεωρούνται επιχειρησιακώς απαραίτητα.

Δείτε ακόμη:

«Αδειάζει» τον Χουλιαράκη ο Καμμένος: Του έχω στείλει τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια!

Εδώ τα ισοδύναμα,εκεί τα ισοδύναμα,που είναι τα ισοδύναμα;Θα βρεθούν διαβεβαιώνει ο Χουλιαράκης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top