Κουτσούμπας: Ο πρωθυπουργός κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τον λαό

«Το πρόβλημα δεν λύνεται με εξεταστικές αλλά με αλλαγή πολιτικής»

Κουτσούμπας: Ο πρωθυπουργός κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τον λαό

«Χθες ο πρωθυπουργός παρουσίασε μια υποτιθέμενη νέα μεταπολίτευση με νέο σύνταγμα, κοροϊδεύοντας ξεδιάντροπα τον ελληνικό λαό» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση της ΝΔ για εξεταστική για το τρίτο μνημόνιο.

«Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι λαϊκές οικογένειες, δεν μπορούν να επιβιώσουν ούτε με διαβουλεύσεις συνταγματικές, ούτε με συνελεύσεις εκλογικές. Αυτά δεν γεμίζουν ούτε με φαγητό το στομάχι ούτε τις τσέπες με ευρώ για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ και τα άλλα φορολογικά χαράτσια» πρόσθεσε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση ότι συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων και «δεν θίγει σε τίποτα όσους ευθύνονται για την φτώχεια», ενώ ειρωνικά τόνισε πως οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης έγιναν «μαύρες μέρες για τους πολίτες».

Αναφορικά με την πρόταση για εξεταστική επιτροπή άφησε να εννοηθεί πως δεν θα την υπερψηφίσει, επισημαίνοντας πως το πρόβλημα δεν λύνεται με εξεταστικές αλλά με αλλαγή πολιτικής. Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο περσινό δημοψήφισμα, επισημαίνοντας πως «το υπερήφανο “όχι” έγινε “ναι” στο μνημόνιο».

«Είστε όλοι σας μια μεγάλη απάτη» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top