Κουρουμπλής: «Η κοινωνία δεν ξαναγυρίζει στους Μητσοτάκηδες, τους έχει ζήσει»

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου»

Κουρουμπλής: «Η κοινωνία δεν ξαναγυρίζει στους Μητσοτάκηδες, τους έχει ζήσει»

​Σκοπιμότητες βλέπει ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής πίσω από το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν τελικά οι 200 ψήφοι που απαιτούνταν για να εφαρμοστεί ο νέος εκλογικός νόμος από τις επόμενες εκλογές.

«Δυστυχώς, επικράτησαν οι σκοπιμότητες, αλλά ο ελληνικός λαός και κρίση έχει και δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Όλους μας θα μας κρίνει στο τέλος της τετραετίας», είπε ο κ. Κουρουμπλής στο Πρακτορείο 104,9 Fm και συνέχισε:

«Η κυβέρνηση έφερε ένα σχέδιο νόμου, ως όφειλε, με βάση και προεκλογικές της δεσμεύσεις, αλλά και την παραδοσιακή θέση της Αριστεράς, διαχρονικά, πάνω στα ζητήματα της απλής αναλογικής. Το έφερε σε έναν ουδέτερο χρόνο, αφότου τελείωσε η αξιολόγηση [...] Ξαφνικά θυμήθηκαν στην αντιπολίτευση το "σπάσιμο" των περιφερειών. Ξαφνικά θυμήθηκαν τους ομογενείς, τους οποίους θυμούνται κάθε φορά που είναι στην αντιπολίτευση».

Ο κ. Κουρουμπλής χαρακτήρισε ακόμα «όνειρο θερινής νυκτός» ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές και τόνισε:

«Το τι θα γίνει στο τέλος της τετραετίας εξαρτάται πρωτίστως από εμάς. Αν εμείς αξιοποιήσουμε όλον αυτόν τον τεράστιο πολιτικό χρόνο, δουλέψουμε σωστά, φέρουμε αποτελέσματα, η κοινωνία δεν ξαναγυρίζει πίσω. Δεν ξαναγυρίζει στους Μητσοτάκηδες, τους έχει ζήσει. Δεν γυρίζει στη Δεξιά, την έχει ζήσει. Και δεν γυρίζει σε όλους αυτούς τους ίδιους που κυβέρνησαν ο καθένας τους ως υπουργοί 15, 20 και πλέον χρόνια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top