Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα για το νοσοκομείο Σαντορίνης: Κέρδισε επάξια τον τίτλο του Μαυρογιαλούρου

«Αποδεικνύεται έτσι, άλλη μια φορά, ότι είναι επικίνδυνο να τον πιστεύει κανείς»

Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα για το νοσοκομείο Σαντορίνης: Κέρδισε επάξια τον τίτλο του Μαυρογιαλούρου

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα εγκαίνια του νοσοκομείου Σαντορίνης, που έκανε ο πρωθυπουργός την περασμένη εβδομάδα, και το περιστατικό με τον έγκυο που πήγε στην Κρήτη για να γεννήσει εξαπέλυσε η ΝΔ.

«Στις 15 Ιουλίου, σε μια φιέστα φτηνής προπαγάνδας, εμφανιζόταν να εγκαινιάζει το νοσοκομείο Σαντορίνης και να βεβαιώνει ότι “οι νέες γυναίκες του νησιού μπορούν να γεννούν εδώ”». Λίγες μέρες αργότερα “έγκυες γυναίκες μεταφέρονταν σε άλλα νοσοκομεία, ακόμη και στην Κρήτη, με επείγουσα διακομιδή» τονίζει η Συγγρού.

«Αποδεικνύεται έτσι, άλλη μια φορά, ότι είναι επικίνδυνο να πιστεύει κανείς τον κ. Τσίπρα», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός «διεκδίκησε και κέρδισε επάξια τον τίτλο του “Μαυρογιαλούρου”».

«Η αλήθεια, άλλωστε –και την είχε επισημάνει η Νέα Δημοκρατία– είναι ότι το νοσοκομείο Σαντορίνης είχε κατασκευαστεί από προηγούμενες κυβερνήσεις και το μόνο που έκαναν ήταν να μεταφέρουν εκεί το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Υγείας» προσθέτει η ΝΔ και καταλήγει πως «με φιέστες δεν βελτιώνεται η καθημερινότητα των Ελλήνων».

Δείτε ακόμη:

Το… ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ στο νοσοκομείο Σαντορίνης! Έγκυος έφυγε για να πάει να γεννήσει στην Κρήτη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top