Χατζηδάκης: Οι μάσκες έπεσαν, ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει σανίδα σωτηρίας

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης να βρει συμμάχους δείχνει ότι είναι σε απόγνωση»

Χατζηδάκης: Οι μάσκες έπεσαν, ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει σανίδα σωτηρίας

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την αναφορά του Παναγιώτη Κουρουμπλή για συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού σε προοδευτική διακυβέρνηση με αφορμή τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χθες είπε ξεκάθαρα: μην επιτρέψετε στη ΝΔ να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση, οι μάσκες έπεσαν» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος έκανε λόγο για προσπάθεια της κυβέρνησης να βρει συμμάχους που «δείχνει ότι είναι σε απόγνωση».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτο��ργεί ως δεύτερο κόμμα και μ’ αυτό το δεδομένο προσπαθεί να συντάξει ένα μέτωπο για να βρει μια σανίδα σωτηρίας» είπε ο κ. Χατζηδάκης, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση «με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις βεβαιώνει ότι έχει προσχωρήσει στη λογική των πρόωρων εκλογών που δήθεν καταγγέλλει».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε βέλη στην κυβέρνηση και για το θέμα με την νέα αναβολή στην υπόθεση της Siemens: «Η Εισαγγελία κατηγορεί το ΥΠΕΞ, το ΥΠΕΞ την Εισαγγελία και η κυβέρνηση κατηγορεί τους πάντες ξεχνώντας ότι αυτή κυβερνά 18 μήνες. Είναι κυβέρνηση τροχονόμος; Έχει απλά το δικαίωμα να αιφνιδιάζεται και να καταγγέλλει;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top