Τόσκας για Εξάρχεια: 30 χρόνια είχε να γίνει τέτοια επιχείρηση

«Ήταν προϊόν σχεδιασμού και συλλογής πληροφοριών αρκετών μηνών»

Τόσκας για Εξάρχεια: 30 χρόνια είχε να γίνει τέτοια επιχείρηση

«Πολύ επιτυχημένη και πολύ καλά σχεδιασμένη» χαρακτήρισε τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια με στόχο την εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών ο Νίκος Τόσκας.

«Ήταν προϊόν σχεδιασμού και συλλογής πληροφοριών αρκετών μηνών. Ήταν μια επιχείρηση που -απ' ό,τι λένε οι αστυνομικοί- είχε να γίνει 30 χρόνια στην περιοχή αυτή. Εξαρθρώθηκε αυτή η ομάδα στην οποία συμμετείχαν όχι μικροδιακινητές αλλά απ' ό,τι φαίνεται είναι κάτι σοβαρότερο» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Πρακτορείο 104,9 FM.

Όπως είπε ο ίδιος, η επιχείρηση έγινε από περίπου 65 αστυνομικούς και δεν έγινε αντιληπτή ως την ολοκλήρωσή της, «γιατί έτσι, χειρουργικά πρέπει να γίνονται αυτές οι επιχειρήσεις».

Σε ό,τι αφορά την περιοχή των Εξαρχείων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι «επί πολλές δεκαετίες, εκεί τα προβλήματα θάβονταν κάτω από το χαλί» και πρόσθεσε: «Ήταν ένας χώρος, όπου οι διάφορες κυβέρνησης έσπρωχναν τα διάφορα ζητήματα, έσπρωχναν την αδιαφορία τους και άφηναν να εξελιχθούν καταστάσεις ανεπίτρεπτες εκεί πέρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top