Παππάς για Γεωργιάδη: «Με λέει φασίστα ένας περήφανος φίλος του Στυλιανού Παττακού»!

Ξέσπασε πόλεμος μετά τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Παππάς για Γεωργιάδη: «Με λέει φασίστα ένας περήφανος φίλος του Στυλιανού Παττακού»!
Δριμεία κριτική στον Άδωνη Γεωργιάδη ασκεί ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Νίκος Παππάς, με αφορμή τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1, στην οποία μεταξύ των άλλων τον αποκάλεσε «φασίστα» για τους χειρισμούς του σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ υποστήριξε και ότι «στην κυβέρνηση τα παίρνουν».
Ο κ. Παππάς δήλωσε συγκεκριμένα:
«Σήμερα το πρωί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στη διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, με αποκάλεσε φασίστα.Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού. Η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ. Διότι αν καλύπτει τον αντιπρόεδρο της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους» αναφέρει η ανακοίνωση.
Επίθεση στον κ. Γεωργιάδη εξαπέλυσε και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει ότι «η φαιδρότητα και η χυδαιότητα με την οποία επιτίθεται ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει» και προσθέτει: «Η σημερινή του λάσπη, όμως, απέναντι στην κυβέρνηση και οι κατηγορίες για «κλέφτες» που «τα παίρνουνε» ξεπερνούν κάθε όριο και βαραίνουν όλη τη ΝΔ, της οποίας είναι αντιπρόεδρος».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top