Καλύπτει τον πρέσβη της Βενεζουέλας ο Κουρουμπλής-Κατηγορεί τα ΜΜΕ για «κακοποίηση» γυναικών!

Για «υποκριτικές ευαισθησίες» κάνει λόγο στην απάντησή του στους 70 βουλευτές

Για «υποκριτικές ευαισθησίες που στόχο έχουν τη μικροκομματική αντιπαράθεση», κάνει λόγο ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής, απαντώντας στην ερώτηση 70 βουλευτών και κατηγορώντας τα ΜΜΕ που έδωσαν βήμα για τις καταγγελίες.
Ο κ. Κουρουμπλής υποστηρίζει ότι «η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων θα συνεχίσει να επιδεικνύει στο όνομα και προς όφελος των γυναικών και μη πτοούμενη από υποκριτικές ευαισθησίες που μοναδικό στόχο έχουν τη μικροκομματική αντιπαράθεση μια πολυπραγμοσύνη για την κατάργηση των σεξιστικών στερεοτύπων».
Αναφέρει επίσης ο υπουργός Εσωτερικών: «Θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε τις γυναίκες που γίνονται θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας, αλλά και από την “κακοποίηση” που δέχονται από ορισμένα ΜΜΕ αμφιβόλου ποιότητας, εγκυρότητας και δημοσιογραφικής ηθικής για πολιτικές σκοπιμότητες. Σε σκηνικά που στήνονται, προκειμένου να εξυπηρετήσουν άλλους στόχους εμείς δεν συμμετέχουμε».
Μάρκου: Μνημείο υπεκφυγής και αυτοπροβολής η απάντηση Κουρουμπλή
Η Κατερίνα Μάρκου από το Ποτάμι, η οποία είχε αναλάβει την πρωτοβουλία για την κατάθεση της ερώτησης , δήλωσε, σχολιάζοντας την απάντηση Κουρουμπλή:
«Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων δεν σπατάλησε ούτε ένα δελτίο τύπου για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης των γυναικών υπαλλήλων της Πρεσβείας της Βενεζουέλας. Προφανώς, το θεώρησε λιγότερο σημαντικό από τη γνωστή πασχαλινή διαφήμιση για την οποία εξέδωσε δύο δελτία.
Σήμερα, με μια απάντηση - μνημείο υπεκφυγής και αυτοπροβολής, χαρακτηρίζει “σκηνικά που στήνονται” τις καταγγελίες, μιλώντας για “υποκριτικές ευαισθησίες που στόχο έχουν τη μικροκομματική αντιπαράθεση” και εκτοξεύοντας κατηγορίες κατά των ΜΜΕ που έδωσαν βήμα στις γυναίκες αυτές.
Καλό είναι να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες, και ιδιαιτέρως οι γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει παρενόχληση και βία, ποια είναι η αντίληψη της Γενικής Γραμματείας για όσους καταγγέλλουν περιστατικά παρενόχλησης, όπως έκαναν οι 70 βουλευτές της αντιπολίτευσης».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top