KKE: Να ακυρωθεί τώρα η συμφωνία για το Ελληνικό

Ζητά να αξιοποιηθούν και οι υπάρχουσες ολυμπιακές εγκαταστάσεις

KKE: Να ακυρωθεί τώρα η συμφωνία για το Ελληνικό
Να ακυρωθεί η συμφωνία της κυβέρνησης για την αξιοποίηση του Ελληνικού ζητά το ΚΚΕ, με ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Νοτίων Συνοικιών της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.
Η Οργάνωση του ΚΚΕ ζητά συγκεκριμένα:
- Να ακυρωθεί τώρα η συμφωνία ΤΑΙΠΕΔ-Lamda Development για το Ελληνικό. Να παραμείνει όλος ο χώρος του Ελληνικού (παραλία, αεροδρόμιο, πρώην αμερικανική βάση) δημόσια περιουσία και το Δημόσιο να αναλάβει την κατασκευή, τη διαχείριση, το κόστος λειτουργίας και συντήρησης μητροπολιτικού πάρκου ανοιχτό για τον λαό, με όλες τις απαιτούμενες υποδομές για να το απολαμβάνουν οι εργατικές λαϊκές οικογένειες από όλη την Αττική.
- Να ενταχθούν στο πάρκο όλες οι υπάρχουσες αθλητικές ολυμπιακές εγκαταστάσεις (Ολυμπιακό Κέντρο Ναυσιπλοΐας, κανόε-καγιάκ, γήπεδα κ.ά.), τα κτίρια των πρώην αεροσταθμών και της πρώην αμερικάνικης βάσης, καθώς και τα υπόστεγα, προκειμένου να αξιοποιηθούν προς όφελος του λαού και της νεολαίας, με αποκλειστικά ελεύθερη και δωρεάν χρήση, με εύκολη πρόσβαση από όλη την Αττική, με φθηνές και γρήγορες συγκοινωνίες, για την ανάπτυξη ενός γνήσιου λαϊκού αθλητισμού και την εξυπηρέτηση των πολιτιστικών αναγκών τους.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top