Καραμανλής και Παυλόπουλος στην παρουσίαση του βιβλίου του Ε. Στυλιανίδη

«Θράκη: Το επόμενο βήμα…»

Καραμανλής και Παυλόπουλος στην παρουσίαση του βιβλίου του Ε. Στυλιανίδη

​Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλου και του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κ. Καραμανλή έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του πρώην υπουργού, Ε. Στυλιανίδη με τίτλο «Θράκη: Το επόμενο βήμα…».

16653070.jpg

Ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς, ο οποίος ήταν ένας από τους ομιλητές στην εκδήλωση, αναφερόμενος στο βιβλίο του κ. Στυλιανίδη τόνισε ότι «αναδεικνύει το θέμα της Θράκης, μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και διατυπώνει προτάσεις».

16653069.jpg
Ο κ. Κοτζιάς έκανε αποδεκτή μάλιστα μία από αυτές τις προτάσεις που διατυπώνονται στο βιβλίο για επανασύσταση της διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη, ενώ το υπόλοιπο πάνελ συμπλήρωναν οι Ν. Κακλαμάνης, Α. Συρίγος και συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος, Μ. Κοττάκης.

Στην παρουσίαση του βιβλίου εκτός από τον κ. Καραμανλή, τον οποίο οι παρευρισκόμενοι υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, παραβρέθηκαν βουλευτές από διαφορετικές παρατάξεις.

16653068.jpg

Από τη ΝΔ, μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν οι Γ. Πλακιωτάκης, Α. Τζιτζικώστας, Β. Κικίλιας και Γ. Κεφαλογιάννης.

16651664.jpg

Επίσης την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τ. Αλεξιάδης, ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τ. Κουίκ.

16653040.jpg
Τέλος, στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Στυλιανίδη ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Α. Κακλαμάνης, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης και ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, Α. Παπαμιμίκος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top