Ο Καρανίκας ξαναχτυπά και επιτίθεται στη Μακρή: «Είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη»

Παραλήρημα του συμβούλου του πρωθυπουργού μέσω Facebook

Ο Καρανίκας ξαναχτυπά και επιτίθεται στη Μακρή: «Είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη»

​Ο Καρανίκας για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά! Έτσι μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τα… τιτιβίσματα στην Ελένη Μενεγάκη για τα μποτάκια που φορούσε, τώρα μέσω Facebook τα βάζει με τη Ραχήλ Μακρή, αποκαλώντας την ρετάλι…

Γράφει λοιπόν ο κ. Καρανίκας:

«Η Ραχήλ Μακρή... αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.
Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.

Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.

1382.jpg

"Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες" , λέει ο λαός και αποφεύγουμε...αυτήν την αστεία που περιφέρεται στα ΜΜΕ και φωτογραφίζεται όπως να’ ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.

Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της ΝΔ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την ��ούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον».

Πάντως, να θυμίσουμε στον κ. Καρανίκα ότι ο Α. Τσίπρας είχε δώσει μάχη με τα στελέχη του κόμματός του για να τη βάλει υποψήφια του κόμματος στην Κοζάνη, παρά τις έντονες αντιδράσεις των συντρόφων του.

Όσο για το αν είναι η Ρ. Μακρή ο μόνος λόγος που πρέπει να κάνουν αυτοκριτική στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε δύο ακόμα λέξεις να του πούμε για να τις συμπεριλάβει στη λίστα: «κόφτης» και υπεραταμείο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top