Τι αποκάλυψε ο Κυρίτσης πριν κάτσει στην καρέκλα της Κατριβάνου - BINTEO

Η συμφωνία που έχουν κάνει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τι αποκάλυψε ο Κυρίτσης πριν κάτσει στην καρέκλα της Κατριβάνου - BINTEO

​Μία άτυπη συμφωνία που έχει γίνει ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε σήμερα ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου για τους πρόσφυγες, Γ. Κυρίτσης, ο οποίος και παίρνει την έδρα που παρέδωσε η Β. Κατριβάνου μετά την παραίτησή της.

«Όσοι ήμασταν υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο, συμφωνήσαμε για το τι ψηφίζουμε και τι δεν ψηφίζουμε. Ό,τι εντάσσεται στην προηγούμενη συμφωνία και στον τρόπο με τον οποίο αποφασίσαμε να τον χειριστούμε, πρέπει να τον στηρίξουμε. Ό,τι δεν εντάσσεται είναι άλλου παπά ευαγγέλιο», είπε στην εκπομπή του Star Live U και πρόσθεσε:

«Όσοι ήμασταν υποψήφιοι, έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε τις πολιτικές αποφάσεις που είχαμε πάρει τότε. Μέχρι το σημείο που μπορεί ο καθένας να πάει. Αν κάποιος δεν μπορεί, παραιτείται και παραδίδει την έδρα του».

Σε ερώτηση δε της Π. Τσαπανίδου, γιατί δεν μπορεί ένας βουλευτής να εκφράσει την διαφορετική του άποψη και να κρατήσει την έδρα του, ο κ. Κυρίτσης απάντησε ότι αυτό είναι το νόμιμο και το πολιτικά ηθικό.

Όταν τέλος η παρουσιάστρια του υπενθύμισε ότι στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευε τις διαγραφές που έκανε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σε ανάλογες περιπτώσεις, τονίζοντας πως στο κόμμα επιτρέπονται οι διαφορετικές απόψεις, εκείνος απλά τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και πως γεννάται θέμα χωρίς λόγο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top