ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με το πολυνομοσχέδιο η Μπακογιάννη: Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα!

«Μιλάμε για 5 ορόφους φόρους» είπε η βουλευτής της ΝΔ

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με το πολυνομοσχέδιο η Μπακογιάννη: Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα!

«Είναι κάτι απίστευτο αυτό που κατατίθεται. Δεν το έχω ξαναδεί. Μιλάμε για πέντε ορόφους φόρους» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας το πολυνομοσχέδιο με τους έμμεσους φόρους που κατατέθηκε.

«Πρέπει πάση θυσία να μειωθούν οι φόροι σ’ αυτή τη χώρα. Είναι θέμα επιβίωσης της ελληνικής οικονομίας» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ στο Πρακτορείο FM

Όσον αφορά το αν θα υπάρξουν διατάξεις του νομοσχεδίου που η ΝΔ θα υπερψηφίσει, η κα Μπακογιάννη απάντησε θετικά για αυτές με τις οποίες συμφωνεί η Συγγρού: «Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι αυτό είναι και πρόταση που θα φέρναμε κι εμείς. Τα υπόλοιπα θα τα καταψηφίσω και όχι μόνο θα τα καταψηφίσω, θα τα πολεμήσω σε κάθε ρούγα της Ελλάδας».

Απαντώντας, εξάλλου, σε ερώτηση για το αν η ΝΔ θα προχωρήσει σε απολύσεις στο Δημόσιο, η κα Μπακογιάννη τόνισε πως αυτό που χρειάζεται το Δημόσιο είναι αναδιάρθρωση και όχι μείωση του αριθμού των εργαζομένων.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι τα τελευταία χρόνια οι απολύσεις έχουν γίνει στον ιδιωτικό τομέα και άφησε αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα ΜΜΕ το θέμα των απολυμένων της Ηλεκτρονικής Αθηνών σε αντίθεση με αυτό των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

Τέλος, μιλώντας για το ασφαλιστικό, είπε ότι αν δεν πρόκειται να βρεθούν τα χρήματα γ��α τις συντάξεις αν δεν αναπνεύσει ο ιδιωτικός τομέας ώστε να επαναπροσληφθούν οι άνεργοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top