Υπονοούμενα Γεροβασίλη για ανασχηματισμό και με πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Συντηρεί τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες

Υπονοούμενα Γεροβασίλη για ανασχηματισμό και με πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ

​Κάρβουνα στην φωτιά των σεναρίων περί ανασχηματισμού που σιγοκαίει από τη στιγμή που επήλθε συμφωνία με τους δανειστές έριξε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ο. Γεροβασίλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω ένα κυβερνητικό σχήμα, σε έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό, να έχει ανθρώπους στα υπουργεία πέραν των γνωστών ήδη ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, αυτό έχει αποτυπωθεί και στο πρώτο κυβερνητικό σχήμα και νομίζω ότι είναι μία λογική τακτική. Αυτό, σε επίπεδο προσώπων, έχει ήδη αποτυπωθεί και νομίζω ότι όποτε ο πρωθυπουργός κρίνει ότι θα περάσει ανασχηματισμό, φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και πρόσωπα που δεν θα είναι του στενού περιβάλλοντος», είπε.

Διευκρίνισε πάντως ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στη χώρα μας πολιτικές δυνάμεις, που μπορούν να στηρίξουν πολιτική εξόδου της χώρας από τα προβλήματα» και εξήγησε:

«Αυτό φάνηκε, δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες με άσχημο τρόπο, την στιγμή του πιο κρίσιμου Eurogroup, η στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Όταν από το εξωτερικό έρχονται και στηρίζουν -μια ομάδα Ευρωσοσιαλιστών, η Ευρωπαϊκή Αριστερά- με πάθος την προσπάθεια της κυβέρνησης και αυτό διατυπώνεται στο δημόσιο λόγο . Όπως σε μια συζήτηση που έγινε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το ελληνικό θέμα χθες, όπου δυστυχώς είδαμε τον κύριο Βέμπερ του ΕΛΚ να ακ��λουθεί μια εντελώς αντίθετη ρητορική».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top