ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Τον έδιωχναν επιμόνως- Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Πως σχολίασε ο Τ.Μηταφίδης την επίθεση που δέχτηκε από συνταξιούχους

​Φραστική επίθεση από συνταξιούχους δέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου για την 80η επέτειο από την εξέγερση των εργατών της Θεσσαλονίκης, στις 9 Μαΐου του 1936.

590_f2956ffa963c3045e11de0538dd77215.jpg

Οι συνταξιούχοι πλησίασαν τον κ.Μηταφίδη και τον κατηγόρησαν για την επιλογή του να ψηφίσει το ασφαλιστικό, εμποδίζοντάς τον παράλληλα από το να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, ο κ.Μηταφίδης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκαν από εκπροσώπους σωματείων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς κατέθεταν στεφάνι.

Ο κ.Μηταφίδης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι «ιδιοκτήτες στην ιστορία δεν υπάρχουν». «Να μην συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της ιστορίας όσοι το έβαλαν στα πόδια τα προηγούμενα χρόνια και ανέχθηκαν ή υπηρέτησαν πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα από τα οποία προσπαθεί να τη βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Το μέλος της ΛΑΕ Δέσποινα Χαραλαμπίδου δήλωσε: «Σήμερα τόλμησαν χωρίς καμία ντροπή να έρθουν στο μνημείο του εργάτη βουλευτής και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν χθες είπαν ένα μεγάλο "ναι" στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης τη στιγμή που χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα αντιμετωπίστηκαν με την πιο άγρια καταστολή».

Δείτε τα βίντεο του Thestival

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top