ΦΩΝΑΞΑΝ τον ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ στη Βουλή για να βγάλει από την αίθουσα τον Λαγό! Διεκόπη η συνεδρίαση

Επέβαλαν προσωρινό αποκλεισμό του βουλευτή της ΧΑ από τις συνεριάσεις της Βουλής, Πρώτη ανάρτηση: 17:43

ΦΩΝΑΞΑΝ τον ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ στη Βουλή για να βγάλει από την αίθουσα τον Λαγό! Διεκόπη η συνεδρίαση

Μετά από μισή ώρα ξεκίνησε και πάλι τέλικά η συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ύστερα από τη διακοπή που ζήτησε ο προεδρεύων, Γ. Λαμπρούλης, καλώντας τον φρούραρχο να βγάλει από την αίθουσα τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγό.

Όπως είπε ο κ. Λαμπρούλης, επειδή ο Γ. Λαγός αρνήθηκε να εξέλθει της αιθούσης, το προεδρείο, με βάση και τον κανονισμό της Βουλής, αποφάσισε τον προσωρινό αποκλεισμό του από τις συνεδριάσεις της Βουλής για 15 μέρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππάς, πήρε και πάλι το λόγο και απευθυνόμενος στον κ. Σκουρλέτη, έδωσε συνέχεια στον μεσημεριανό τους καυγά.

"Ο κ. Σκουρλέτης απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου με χαρακτηρισμούς, που επέτρεψε δυστυχώς ο προεδρεύων Αντιπρόεδρος, κ. Βαρεμένος. Στους χαρακτηρισμούς αυτούς πιθανόν να μην έπρεπε να απαντήσω, αλλά θα απαντήσω γιατί αποτελεί απαίτηση του λογικού κόσμου που μας παρακολουθεί", είπε ο Χ. Παππάς και συνέχισε:

"Σας επιστρέφονται οι χαρακτηρισμοί, κ. Σκουρλέτη. Και να σας πω ποιητική αδεία; Εσείς πουλάτε προστασία στο μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ που λίαν συντόμως θα το πάτε στο 4%, όπου και πάλι θα τρώγονται οι συνιστώσες σας, που ποτέ δεν έπαψαν να τρώγονται σαν τα σκυλιά. Ο λαός λέει εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είσαι θα'ρθω, διότι ο σοφός λαός δεν θα αφήσει την πατρίδα και θα φέρει μια κάποια μέρα την εθνική κυβέρνηση και την εθνική απελευθέρωση. Οι δικοί σας μιλούν με εγκληματίες. Εσείς είστε νταβατζήδες των κοινωνικών αγώνων του ελληνικού λαού. Εσείς καπηλεύεστε το σύνθημα ψωμί - παιδεία - ελευθερία. Σας τρομάζει και σας πονάει η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Είμαστε γνήσιοι, άμεμπτοι, λαϊκοί, αγωνιστές, πιστοί, με νομιμότητα, με πρόγραμμα και σχέδιο για το μέλλον της χώρας.Τα 'χετε χαμένα και αυτό σας οδηγεί σε λάθος τακτικές. Χαρά μας να επαναλάβετε το σημερινό σας ατόπημα".

"Διάβασα στα sites, γιατί δεν σας άκουγα όταν ήμουν στο βήμα, είπατε να πω στην οικογένειά μου να προσέχει. Θέλω να ακουστεί και να καταγραφεί αν το είπατε μέσα σε αυτή την αίθουσα", του απάντησε ο Π. Σκουρλέτης και συνέχισε:

"Αποφύγατε τώρα να μιλήσετε για όσα πραγματικά σας καταμαρτύρησα. Ότι δηλαδή είστε ένας χώρος που έχετε υπερασπιστεί τα κρεματόρια, τις χούντες, τα πραξικοπήματα, εχθρεύεστε τη δημοκρατία, το διάλογο και κυρίως υπερασπίζεστε μια ιδεολογία που σας ενοχλεί αν ο άλλος έχει διαφορετικό χρώμα από εσάς και αυτό είναι ικανό για να τον εξοντώσετε"!

Τα λόγια αυτά προκάλεσαν την οργή του βουλευτή της Χ.Α., Γ. Λαγού, ο οποίος άρχισε και πάλι να ωρύεται, να ουρλιάζει και να βρίζει τον υπουργό Περιβάλλοντος.

Τότε λοιπόν ο κ. Λαμπρούλης διέκοψε τη συνεδρίαση και κάλεσε τον φρούραρχο για να βγάλει τον Γ. Λαγό από την αίθουσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top