Γεωργιάδης: Η τρόικα λέει «όχι» σε φόρους αλλά τους δέχεται επειδή θέλει ο Τσίπρας!

«Όσο υπάρχει στην εξουσία, οι Έλληνες θα πηγαίνουν σε μεγαλύτερη μιζέρια»

Γεωργιάδης: Η τρόικα λέει «όχι» σε φόρους αλλά τους δέχεται επειδή θέλει ο Τσίπρας!
«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η αύξηση των εισφορών και των φόρων δεν είναι έργο της τρόικας, είναι έργο του Τσίπρα» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, η τρόικα δεν θέλει φόρους αλλά τελικά πάει ανάποδα στο πρόγραμμα της και τους δέχεται «γιατί λέει ο Τσίπρας “κύριοι εδώ έχουμε δημοκρατία, ο ελληνικός λαός έβγαλε εμένα εγώ είμαι αριστερός και θέλω να αυξήσω τους φόρους γιατί αυτό κάνουμε εμείς οι αρι��τεροί».
«Έχουν δεχτεί και αυτοί την πρόταση του Τσίπρα δηλαδή την ανταλλαγή των φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων με αύξηση των φόρων» πρόσθεσε ο ίδιος, τονίζοντας ότι δεν υπόσχεται μια ζωή χωρίς φόρους αλλά ότι ισχυρίζεται πως «θα πρέπει να αρχίσουμε να μειώνουμε τους φόρους».
«Τώρα είναι ωριμότερη η ελληνική κοινωνία για να κάνουμε αυτές τις μεταρρυθμίσεις που δεν κάναμε επί Σαμαρά. Για παράδειγμα πέρυσι τον Ιούλιο πρότεινε το ΔΝΤ στον κ.Τσίπρα την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου και σε αντάλλαγμα δεχότανε μείωση κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες του ΦΠΑ. Ο κ. Τσίπρας προτίμησε να αυξηθεί ο ΦΠΑ κατά 3 μονάδες από το ν' αλλάξει τον συνδικαλιστικό νόμο» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι το πρόγραμμα του Τσίπρα «όπως είναι φτιαγμένο δεν βγαίνει γιατί έχει τελείως ανεδαφικούς στόχους σε μια οικονομία που είναι νεκρή».
«Ο κ. Τσίπρας θεωρείτε παντελώς αναξιόπιστος και οι άνθρωποι που έχουν λεφτά δεν το συζητάνε να τα φέρουν όσο είναι στην εξουσία. Αυτό είναι τελείως βέβαιο, Τσίπρας σημαίνει μιζέρια. Όσο υπάρχει ο Τσίπρας στην εξουσία ο ελληνικός λαός θα πηγαίνει σε μεγαλύτερη μιζέρια» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top