ΣΤΑ ΑΚΡΑ η ΚΟΝΤΡΑ! Πρό��δρος ΚΕΕΛΠΝΟ: «Δεν παραιτούμαστε»

«Δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να μας ζητά να παρανομήσουμε»

ΣΤΑ ΑΚΡΑ η ΚΟΝΤΡΑ! Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: «Δεν παραιτούμαστε»

​Με ένα βροντερό «όχι» απάντησε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θ. Γιαννόπουλος στο αίτημά του για παραίτηση μελών του ΔΣ, επισημαίνοντας ότι τίθεται θέμα ηθικής τάξης και καλώντας την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να νομοθετήσει σχετικά αν θέλει κάτι τέτοιο.

Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει λόγο για παρανομίες από την πλευρά του υπουργείου σχετικά με τους φακέλους των υποψηφίων γιατρών για τις ΜΕΘ.

«Δεν προτιθέμεθα να παραιτηθούμε, ο κ. Πολάκης ας βρει άλλη διαδικασία», είπε ο κ. Γιαννόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Οι λόγοι που μας ζητούνται οι παραιτήσεις είναι αβάσιμοι. Υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας με την απόφαση του κ. Πολάκη για τις προσλήψεις στις ΜΕΘ», συνέχισε.

Διευκρίνισε ακόμα πως το ΚΕΕΛΠΝΟ και όχι το υπουργείο είναι το αρμόδιο για να αναρτήσει τον προσωρινό πίνακα προσλήψεων και πως ο Π. Πολάκης παρανόμως πήρε τους προσωπικούς φακέλους.

«Δεν είναι υπαιτιότητα του οργανισμού η καθυστέρηση στη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, είναι υπαιτιότητα των υπουργών. Δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να μας ζητά να παρανομήσουμε», κατέληξε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top