Νέες ΒΟΛΕΣ Σκουρλέτη κατά Πιτσιόρλα: Το ΤΑΙΠΕΔ εφαρμόζει δικό του σχέδιο στις ιδιωτικοποιήσεις

«Κινείται έξω από αυτό της κυβέρνησης»

Νέες ΒΟΛΕΣ Σκουρλέτη κατά Πιτσιόρλα: Το ΤΑΙΠΕΔ εφαρμόζει δικό του σχέδιο στις ιδιωτικοποιήσεις

​Στο στόχαστρο και του υπουργού Περιβάλλοντος, Π. Σκουρλέτη μπήκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Σ. Πιτσιόρλας, τον οποίο κατηγόρησε ότι κινείται με δική του ατζέντα, μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις ακραίες φωνές των δανειστών, έχει να αντιμετωπίσει και αυτούς στο εσωτερικό που ουσιαστικά την σιγοντάρουν. Την τρόικα εσωτερικού», είπε ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε:

«Δεν αναφέρομαι μόνο στους γνωστούς, δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία. Αναφέρομαι και σε εξωθεσμικούς ��αράγοντες, οι οποίοι υπονομεύουν αυτή τη συζήτηση. Για παράδειγμα στο δικό του σχέδιο που εφαρμόζει στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων το ΤΑΙΠΕΔ. Το ΤΑΙΠΕΔ ουσιαστικά διεκδικεί έναν πολιτικό ρόλο, τον οποίο τον βλέπετε από τον πολυσχιδή και πολυπράγμονα κύριο Πιτσιόρλα, ο οποίος κινείται σε ένα σχέδιο, έξω από αυτής της κυβέρνησης».

Μάλιστα σημείωσε ότι θα εκφράσει τις ενστάσεις του για το θέμα αυτό στην επόμενη συνεδρίαση των κυβερνητικών οργάνων.

Στην επισήμανση δε του κ. Χατζηνικολάου ότι ο κ. Πιτσιόρλας είναι επιλογή του πρωθυπουργού, ο υπουργός Περιβάλλοντος απάντησε με νόημα:

«Γίνονται και λάθη στις επιλογές. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει η ουσία».

Τέλος κατήγγειλε διαρροές από την πλευρά του ΤΑΙΠΕΔ για ορισμένα μέλη της κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top