Θετικός ο Θεοδωράκης στην πρόταση Μητσοτάκη για συνεργασία Ποταμιού- ΝΔ!

«Ψάχνουμε λύσεις, πρέπει να φύγει η σημερινή κυβέρνηση»

Θετικός ο Θεοδωράκης στην πρόταση Μητσοτάκη για συνεργασία Ποταμιού- ΝΔ!
Θετικά εμφανίστηκε να ανταποκρίνεται ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον Σκάι και στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, στην πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα Real News, για συνεργασία των δύο κομμάτων, με στόχο την υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για τη χώρα.
«Θέλω και τον Σταύρο και όλους τους ανθρώπους που είναι στο Ποτάμι, να συμπορευτούμε στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η χώρα. Είναι πολλά και προφανή όσα μας ενώνουν και ελάχιστα και δυσδιάκριτα αυτά που ενδεχομένως μας χωρίζουν» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.
«Ψάχνουμε εναλλακτικές λύσεις για τη χώρα» σχολίασε για την πρόταση ο κ. Θεοδωράκης στον Σκάι και πρόσθεσε με… νόημα ότι προέχει να απομακρυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. «Ο κ. Τσίπρας έχει διαψεύσει όχι μόνο αυτούς που δεν τον ψήφισαν, αλλά και αυτούς που τον ψήφισαν» τόνισε.
Συμπλήρωσε επίσης, απαντώντας εμμέσως στην πρόταση (υπονοώντας ενδεχομένως ότι σε αντίθεση με τη ΝΔ που κινείται σε κεντρώα κατεύθυνση με τη νέα ηγεσία, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με τους «συντηρητικούς ΑΝ.ΕΛ. αλλά βάζοντας και όρο για τον προσανατολισμό της συνεργασίας):
«Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε εναλλακτικές λύσεις με προοδευτική κεντρώα κατεύθυνση, όχι με συντηρητική κατεύθυνση. Η χώρα πρέπει να βρει λύσεις κεντρώας λογικής».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top