ΑΓΡΙΟΣ καυγάς Φωτίου – Κακλαμάνη στη Βουλή! «Καθίστε κάτω, θέλετε να προεδρεύσετε»;

Έβαλε τις φωνές στην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΑΓΡΙΟΣ καυγάς Φωτίου – Κακλαμάνη στη Βουλή! «Καθίστε κάτω, θέλετε να προεδρεύσετε»;

​Τα άκουσε για τα καλά σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Φωτίου, από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Ν. Κακλαμάνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι η κυρία Φωτίου έχει φέρει στη Βουλή δύο τροπολογίες, κι εκείνη του είπε ότι είναι τρεις. Εκείνη την ώρα δημιουργήθηκε μια αναστάτωση και με τους άλλους βουλευτές που δεν είχαν ενημερωθεί για την τρίτη τροπολογία και η κυρία Φωτίου πήρε το λόγο χωρίς να της τον δώσει ο κ. Κακλαμάνης.

«Καταρχήν δεν σας έχω δώσει το λόγο. Καθίστε το έδρανό σας. Όταν θα σας δώσω το λόγο, θα τον πάρετε και θα σηκωθείτε. Εγώ ως προεδρείο δεν έχω τροπολογία. Επί του παρόντος θα μιλήσετε για τις δύο, εφόσον έχει κατατεθεί έστω και πριν από ένα λεπτό, θα φωτοτυπηθεί, θα μοιραστεί σε όλους τους συναδέλφους», της είπε και όταν η υπουργός άρχισε να συνομιλεί με κάποιους βουλευτές, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής έγινε έξαλλος και της φώναξε:

«Κυρία Φωτίου, μήπως θέλετε να έρθετε να καθίσετε στη θέση μου; Αν ξανασηκωθείτε χωρίς να σας δώσω το λόγο…Δε σας έδωσα το λόγο, καθίστε κάτω, δε θα υποκαταστήσετε το προεδρείο, καθίστε κάτω. Και μη διανοηθείτε άλλη φορά να σηκωθείτε αυθαιρέτως για να πάρετε το λόγο».

Η Θ. Φωτίου κάθισε τελικά, αλλά όταν πήρε το λόγο εξέφρασε το παράπονό της.

«Καταρχήν ένα λεπτό επί προσωπικού…Δεν έχω δώσει δείγματα μη σεβασμού του προεδρείου και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας μέχρι σήμερα, μετά από τέσσερα χρόνια στη Βουλή. Προσβάλλομαι λοιπόν όταν ένας πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου μου λέει “μη διανοηθείτε να σηκωθείτε όρθια”. Σας είπα και πριν πως νόμισα ότι αφού με ρωτήσατε που είχατε δώσει και το λόγο», είπε κι εκεί έληξε και ο καυγάς ανάμεσά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top