ΧΑΜΟΣ στο Κιλκίς με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΓΡΙΟΣ καυγάς με άτομα που ανήκουν στη Χρυσή Αυγή

Αποχώρησε άρον άρον από συνάντηση για τη διαχείριση της φιλοξενίας των προσφύγων

​Ο κακός χαμός έγινε την Κυριακή στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις σε σχέση με τη διαχείριση της φιλοξενίας των προσφύγων στην περιοχή του Κικλίκς.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Παραστατίδης, ο οποίος όμως είχε έναν έντονο καυγά με άτομα, που όπως ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, προέρχονταν από το χώρο της Χρυσής Αυγής.

«Τοποθετήθηκαν διάφοροι, μετά από κάποιες εισηγήσεις, ζήτησα τον λ��γο για να τοποθετηθώ και δεν μου επετράπη, κυρίως φραστικά», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι δεν είχε καταστεί σαφές ποια ήταν η πολιτική προέλευση κάποιων ομάδων εκ των οργανωτών.

Ο κ. Παραστατίδης, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη συνάντηση, ενώ την φραστική επίθεση εναντίον του καταδίκασε ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς.

«Υπήρχαν κάποια άτομα άγνωστα σε μένα, όμως γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον οι μισοί ήταν κάτοικοι με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Είναι απαράδεκτο το ότι δεν επετράπη στον κ. Παραστατίδη να μιλήσει και επιπρόσθετα να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της κυβέρνησης και να δεσμευθεί σε συγκεκριμένες ενέργει��ς», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top