Λεβέντης: Αν δεν κάνουμε οικουμενική κυβέρνηση, να κάνουμε ΕΚΛΟΓΕΣ

Κατά την δευτερολογία του στην Βουλή

Λεβέντης: Αν δεν κάνουμε οικουμενική κυβέρνηση, να κάνουμε ΕΚΛΟΓΕΣ
​Διευκρινίσεις για το θέμα της «ονομασίας των Σκοπίων» ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για την δευτερολογία του, στην συζήτηση για την δικαιοσύνη.
«Πρέπει να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση την στάση της» είπε ο κ.Λεβέντης, εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό για το προσφυγικό.
«Είχε την εντολή να πάει στην Σύνοδο Κορυφής και να ζητήσει να ανοίξουν τα σύνορα, όταν γύρισε όμως ο κύριος Τσίπρας τα σύνορα ήταν πάλι κλειστά! Τι πήγε να κάνει ο πρωθυπουργός;» διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης, υποστηρίζοντας ότι «η συμφωνία βάζει την Τουρκία στο Αιγαίο».
Εξέφρασε την απογοήτευση του για την σημερινή συζήτηση στην Βουλή. «Αυτή η εικόνα, είναι εικόνα κοινοβουλίου; ώστε να έχετε την απαίτηση να συνεχίσετε να είστε μεγάλα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας διευκρινήσεις από τον πρόεδρο της ΝΔ για τα περί εκλογών.
«Δεν κατάλαβα: Ο κ.Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές ευθέως ή πλαγίως; Ή δεν ζήτησε; δεν έχω καταλάβει» είπε και τόνισε ότι «αν δεν κάνουμε οικουμενική κυβέρνηση, καλό είναι να κάνουμε εκλογέ��… Έτσι κάνουν οι άντρες οι σωστοί, όταν έχουν την πλειοψηφία».
«Την σημερινή συζήτηση, τι την θέλατε; για να οξύνετε την συζήτηση και να ανεβάσετε τα ποσοστά σας; Κάντε δημοσκοπήσεις για να δείτε που βρισκόσαστε» είπε σε άλλο σημείο, αφήνοντας αιχμές για τον Πάνο Καμμένο ότι καταγγέλλει εποχές που ήταν μέσα στη ΝΔ!
«Και τι είδους κυβέρνηση κάνατε; Ακροδεξιάς και Αριστεράς; Θα μου πείτε τι Αριστεράς; ... του γλυκού νερού» κατέληξε ο κ.Λεβέντης.
Δείτε επίσης:
ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ1
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top