Δύο στρατόπεδα στο ΠΑΣΟΚ για τον Μουζάλα-Η Φώφη τον "στηρίζει", ο Κεγκέρογλου τον "τσακίζει"

"Ο Τσίπρας μπορούσε να πάει μόνος του στη Σύνοδο Κορυφής"

Δύο στρατόπεδα στο ΠΑΣΟΚ για τον Μουζάλα-Η Φώφη τον "στηρίζει", ο Κεγκέρογλου τον "τσακίζει"

Το θέμα του Γιάννη Μουζάλα διχάζει την Χαριλάου Τρικούπη…

Μπορεί η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, να παρείχε στήριξη στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, χαρακτηρίζοντας «ολίσθημα» το λάθος του κυρίου Μουζάλα, ωστόσο ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου κινείται σε άλλη γραμμή.

«Νομίζω ότι άμεσα θα έπρεπε να έχει δώσει τη λύση ο κ.Τσίπρας» είπε ο Βασίλης Κεγκέρογλου και υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός θα μπορούσε να πάει στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς τον υπουργό που χειρίστηκε το προσφυγικό και μάλιστα «να πάει με αναβαθμισμένη πολιτική τοποθέτηση, αλλάζοντας τον ίδιο τον υφυπουργό. Θα έλεγα ότι αυτό θα τον διευκόλυνε κιόλας».

Μιλώντας στον Βήμα Fm, o κ.Κεγκέρογλου υποστήριξε ακόμη πως «πρώτα απ’ όλα, ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει αφαιρέσει από τον κ. Καμμένο το δικαίωμα να τον εκβιάζει, εντός και εκτός εισαγωγικών, παραιτώντας τον κ.Μουζάλα αυτόματα. Δεν χρειαζόταν να περπατήσει καθόλου το θέμα, από χθες το βράδυ στις 9-9.30’ που ήταν γνωστό».

Στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση η Δημοκρατική Συμπαράταξη να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, ο Κεγκέρογλου απάντησε: «Δεν μπορεί να αποτελέσουμε εμείς δεκανίκι μιας κυβέρνησης που δεν έχει έρμα και πολιτική. Θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή πολιτικής και ευρύτερη συνεννόηση».

Δείτε επίσης:

ΦΩΤΙΑ στον Τσίπρα και από σύμβουλό του!Έγραψε κι εσβησε tweet για Μουζάλα και... Μακεδονία

ΣΕΙΣΜΟΣ-Ο Μουζάλας αποκάλεσε "Μακεδονία" τα Σκόπια και μετά ζήτησε συγγνώμη-ΝΔ:Παραιτήσου

Μόνο στο star.gr: Έντονο παρασκήνιο γύρω από το «θέμα Μουζάλα» και την παραίτηση του υπουργού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top