ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Επιμένει στην παραίτηση Μουζάλα ο Καμμένος – Γόρδιος δεσμός για τον Τσίπρα

Μετά τη Σύνοδο οι αποφάσεις του πρωθυπουργού - Τι δήλωσε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Αμετακίνητοι στη θέση τους για παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα παραμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Σε δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο Πά��ος Καμμένος ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση αλλά όχι με τον κ. Μουζάλα στο κυβερνητικό σχήμα.

«Είχαμε μια συζήτηση με τον πρωθυπουργό για τη Σύνοδο για το μεταναστευτικό αλλά και για το θέμα με τον κ. Μουζάλα. Εξήγησα ότι οι ΑΝΕΛ εμμένουμε στη θέση μας: ζητώ την παραίτηση του κ. Μουζάλα» είπε ο κ. Καμμένος, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής να υποβάλει την παραίτηση του από ευθιξία καθώς «μπορεί να προέβη σε λεκτικό ολίσθημα αλλά το θέμα είναι πολύ σοβαρό».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Μουζάλας αυτή τη στιγμή είναι στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό και ο κ. Τσίπρας «θα περιμένει τη λήξη της Συνόδου για να πάρει αποφάσεις».

«Οι ΑΝΕΛ επ��μένουν ότι δεν έχει την εμπιστοσύνη της ΚΟ του κόμματος, σε αντίθεση με την κυβέρνηση. Πρέπει να παραιτηθεί άμεσα» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος, διαβεβαιώνοντας πως οι σχέσεις του με τον κ. Τσίπρα είναι ξεκάθαρες όπως «ξεκάθαρο είναι το ότι η κυβέρνηση έχει την ψήφο εμπιστοσύνης».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top