Μήνυμα Μοσκοβισί σε Τσίπρα: Να μην μπλέκει κανείς το προσφυγικό με το μνημόνιο

Για μεταρρυθμίσεις: Όλα εξαρτώνται από τη στάση της ελληνικής πλευράς - Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του STAR στις Βρυξέλλες

«Δεν μπλέκουμε τη συζήτηση για τη μετανάστευση και τις μεταρρυθμίσεις του μνημονίου» δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο επίτροπος αρμόδιος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Πιέρ Μοσκοβισί.

Ο επίτροπος ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι το κλε��δί για την επίτευξη των στόχων και την επιβεβαίωση των θετικών οικονομικών προβλέψεων είναι η πιστή, έγκαιρη και χωρίς παλινωδίες εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Ο επίτροπος επεσήμανε ότι η ελληνική οικονομία έχει τεράστιο δυναμικό ανάπτυξής, όμως η εφαρμογή των συμφωνηθέντων είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει το δυναμικό πράξη.

Ο επίτροπος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στο Νταβός με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και εξέφρασε και πάλι την ελπίδα να ολοκληρωθούν έγκαιρα, όμως όπως τόνισε αυτό αποτελεί «αμφίδρομη υπόθεση», άρα έχει να κάνει με την στάση της ελληνικής πλευράς.

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top