Ο γιος του Παπανδρέου άφησε την σύντροφο του στην Αθήνα και μετακόμισε στην Ιορδανία -ΦΩΤΟ

Εγκατέλειψε την παλιά του δουλειά και άκουσε τις συμβουλές του μπαμπά ο Αντρίκος

Ο γιος του Παπανδρέου άφησε την σύντροφο του στην Αθήνα και μετακόμισε στην Ιορδανία -ΦΩΤΟ

​Δεν πήρε πολλά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του πατέρα του, ούτε την αγάπη του για τον αθλητισμό και τα ποδήλατα, ωστόσο o Ανδρέας Παπανδρέου Junior κληρονόμησε το «μικρόβιο» του πρώην πρωθυπουργού του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την «πράσινη ανάπτυξη»!

Ο γιος του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετακόµισε μάλιστα στην Ιορδανία, όπου εργάζεται σε µεγάλη εταιρεία, η οποία ασχολείται µε τις ανανεώσιµες πηγές ενέργειας.

junior.jpgjunior2.jpg

Ο Αντρίκος, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ασχολείτο επαγγελματικά με τον βελονισμό, παράτησε –προς το παρόν- τις παραδοσιακές κινεζικές θεραπείες και γύρισε νέα σελίδα στην ζωή του.

Ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου, άφησε πίσω την οικογένεια και την σύντροφο του Πωλίνα Πατραμάνη, και πήγε για δουλειά στην ξενιτιά! Το ζευγάρι περνά μια δοκιμασία, από την στιγμή που ο Αντρίκος έφυγε για Ιορδανία!

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive_s3_amazonaws_com247180papandreou-patramani-708_680_307_s_jpg.jpg hj64563tq54gfwr6yht_1.jpg

O Αντρίκος με την σύντροφο του Πωλίνα Πατραμάνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου και η 29χρονη βολεϊμπολίστρια βρήκαν σπίτι στην Αθήνα για να στεγάσουν τον έρωτα τους, ωστόσο οι εξελίξεις στα επαγγελματικά του Αντρίκου άλλαξαν τα πλάνα τους!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πωλίνα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων δεν µπορεί να ακολουθήσει τον σύντροφό της στο εξωτερικό, καθώς εκείνος είναι συνέχεια µε µια βαλίτσα στο χέρι, αλλά όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, κάνει ταξίδια στην Ελλάδα για να συναντά την αγαπημένη του. Ο Αντρίκος, παρά τις όποιες δυσκολίες, δηλώνει ενθουσιασµένος με τη νέα του δουλειά στην Ιορδανία!

papandreoy_arrabones__main.jpg

Η απόφαση του να αφήσει τις βελόνες και να πιάσει την... πράσινη ενέργεια μπορεί να δυσαρέστησε τους πελάτες του, που είχαν να λένε για τις τεχνικές του, ωστόσο στα χείλη του Γιώργου Παπανδρέου μάλλον θα έφερε μόνο χαμόγελα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top