«Άναψαν»... αντιπαράθεση οι μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Διαξιφισμοί Γεροβασίλη - Κουμουτσάκου/ πρώτη ανάρτηση: 30-01-2016, 12:58

«Άναψαν»... αντιπαράθεση οι μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη

​«Φωτιά» ανάμεσα στην κυβερνητική εκπρόσωπο και τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας άναψαν οι μολότοφ που έπεσαν στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, αργά το βράδυ της Παρασκευής, στα Εξάρχεια, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Όπως έχει γράψει το star.gr, η Νέα Δημοκρατία ήταν μεταξύ των κομμάτων που καταδίκασαν το περιστατικό, με τον κ. Κουμουτσάκο να αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «όπως και σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας απ' όπου και εάν προέρχεται, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη. Κάποιοι, όμως, με επιλεκτικές “ευαισθησίες” και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια».

«Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της, αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα. Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για “θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους”», σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη και ζήτησε από τον κ. Κουμουτσάκο να ανακαλέσει την «απαράδεκτη δήλωση» και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό.

Απαντώντας, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως η ανακοίνωσή του είναι καταδικαστική και κάλεσε την κα. Γεροβασίλη να την ξαναδιαβάσει: «η καταδικαστική δήλωσή μου για την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη είναι πολύ σαφής για να μην την κατανοεί ή για να την παραποιεί η κυρία Γεροβασίλη. Ας την ξαναδιαβάσει!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top