Παράλληλο πρόγραμμα, λίστα Φαλτσιανί και ασφαλιστικό θα "τρέξει" η κυβέρνηση μετά τα ρεβεγιόν!

«Θα επισπεύσουμε και την αδειοδότηση των ΜΜΕ» είπε η Γεροβασίλη

Παράλληλο πρόγραμμα, λίστα Φαλτσιανί και ασφαλιστικό θα "τρέξει" η κυβέρνηση μετά τα ρεβεγιόν!

​Τα επόμενα νομοθετικά βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση από τις αρχές του 2016 (μετά δηλαδή τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων -Πρωτοχρονιάς) ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Στόχος για το 2016 είναι να αποτελέσει η χρονιά αυτή, έτος ανάκαμψης της οικονομίας και ανακούφισης των πολιτών που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση» είπε η κα Γεροβασίλη και ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε η εισήγηση για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού με δέσμευση να μην μειωθούν οι συντάξεις.

Αμέσως μετά τις γιορτές, το νομοθετικό έργο θα ξεκινήσει με το νομοσχέδιο για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, η συζήτηση του οποίου είχε μετατεθεί, συνέχισε η κα Γεροβασίλη.

Ταυτόχρονα, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως θα επισπευσθεί η κατάθεση του νομοσχεδίου για την εθελούσια αποκάλυψη καταθέσεων. «Έπειτα από την παραλαβή της νέας λίστας Φαλτσιανί και την κατάθεση της στην δικαιοσύνη, η κυβέρνηση θα στηρίξει ηθικά, πολιτικά και υλικά τους εισαγγελείς για να επιτελέσουν το δύσκολο έργο τους» επεσήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η κα Γεροβασίλη ανακοίνωσε επίσης την επίσπευση της διαδικασίας παροχής αδειών για τα ΜΜΕ, στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. «Η ΝΔ και η αντιπολίτευση έχουν δείξει θετική στάση για τη νόμιμη συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης» είπε η κα Γεροβασίλη και ξεκαθάρισε πως «η κυβέρνηση σε κάθε περίπτωση - αν χρειαστεί -θα χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα εργαλεία, προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος».

BINTEO E

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top