Πλακιωτάκης: Πρόκληση που πρέπει να κερδηθεί η διεξαγωγή των εκλογών της Κυριακής

Συνάντηση με τους προέδρους των Νομαρχιακών και με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

Πλακιωτάκης: Πρόκληση που πρέπει να κερδηθεί η διεξαγωγή των εκλογών της Κυριακής

«Πρόκληση που πρέπει να κερδηθεί» χαρακτήρισε τις εκλογές ηγεσίας της ΝΔ την Κυριακή ο προσωρινός πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τους προέδρους των ΝΟΔΕ και με τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

«Οι εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής είναι μια πρόκληση για όλους εμάς. Έπειτα από το ατυχές γεγονός της 20ης Νοεμβρίου, που έπληξε την εικόνα της Παράταξης και πλήγωσε τα στελέχη και τους φίλους μας, οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού, αποτελούν ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Πλακιωτάκης κατά τη συνάντησή του με τους προέδρους των ΝΟΔΕ.

Ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε: «Έχουμε χρέος απέναντι στα εκατομμύρια των απλών και ανώνυμων συναγωνιστών μας, να μη τους ξαναπληγώσουμε και να μην καταστήσουμε και πάλι τη Νέα Δημοκρατία αρνητική είδηση. Έχουμε χρέος να ανακτήσουμε το πληγωμένο γόητρό μας και να χαράξουμε, με αισιοδοξία, το μέλλον της Παράταξης.

Για το λόγο αυτό, ζητώ από εσάς, τα έμπειρα και ικανά στελέχη της Παράταξης, να συντονίσετε τις οργανωτικές διαδικασίες των εκλογών και να διασφαλίσετε το αδιάβλητό τους. Σας ζητώ, να αφήσετε κατά μέρους τις προσωπικές προτιμήσεις και να προτάξετε το συμφέρον της Παράταξης».

Μετά τη συνάντησή του επίσης με την ΚΕΦΕ, ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαι βέβαιος ότι οι εκλογές της Κυριακής θα στεφθούν από επιτυχία και η Νέα Δημοκρατία, από αυτή τη διαδικασία, θα βγει πιο ενωμένη και πιο δυνατή. Καλώ τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της Κυριακής, για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν όλοι και θα εκπληρώσουν το χρέος τους, απέναντι στην ��αράταξη και την ιστορία μας».

Από την πλευρά του ο προεδρεύων στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Τραγάκης, προσκάλεσε επίσης τους οπαδούς και φίλους του κόμματος «να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, ώστε να αποδείξουμε στους Έλληνες ότι η μεγάλη Παράταξή μας, είναι εδώ, ενωμένη και δυνατή, έτοιμη να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες του Ελληνικού λαού».

​​​​​​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top