Ομοφοβικό ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη για το σύμφωνο συμβίωσης

«Η ομοφυλοφιλία παραπέμπει σε μικρή ομάδα σεξουαλικά παρεκτρεπομένων»

​Εκ νέου τριγμοί προκλήθηκαν στον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετά από την καταψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης από τους ΑΝΕΛ, με τον εισηγητή του κόμματος, Κ. Κατσίκη να επιδίδεται μέσα στη Βουλή σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα που έφερε στην επιφάνεια την ανομοιογένεια του κυβερνητικού σχήματος.

«Η ομοφυλοφιλία παραπέμπει σε μικρή ομάδα σεξουαλικά παρεκτρεπομένων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσίκης, αναπτύσσοντας τις θέσεις του κόμματός του για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

«Το σύμφωνο συμβίωσης θα μπορούσε να μην έρθει τώρα. Θα μπορούσαμε να συζητάμε κάτι άλλο σήμερα. Είναι ένα σύμφωνο συμβίωσης το οποίο είμαι πεπεισμένος ότι παραπέμπει σε συνέχεια ώστε και τα ομόφυλα ζευγάρια να μπορούν να προβαίνουν σε γάμο και υιοθεσία», πρόσθεσε ο κ. Κατσίκης και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

«Προσκρούει στις πατριωτικές και θρησκευτικές αντιλήψεις της κοινωνίας. Η ομοφυλοφιλία παραπέμπει σε μικρή ομάδα σεξουαλικά παρεκτρεπομένων».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί και συμπλήρωσε ότι πιθανή υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια «παραβιάζει την αρχή της ομαλής ψυχοσωματικής ανάπτυξης του παιδιού».

«Το παιδί δυσκολεύεται να προσαρμοστεί. Δηλώνω την πρόθεσή μου να καταψηφίσω. Οι Έλληνες δεν θα διασπαστούμε. Η ελληνική οικογένεια δεν είναι δυνατόν να πληγεί από ζευγάρια με ποικίλους σεξουαλικούς προσανατολισμούς», κατέληξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να διατηρούν σιγήν ιχθύος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top