Από την πολιτική στην πολιτική… κουζίνα η Ζέττα Μακρή

Μαζί και ο πρώην υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος

Από την πολιτική στην πολιτική… κουζίνα η Ζέττα Μακρή
Μία γνώριμη φυσιογνωμία μπορούν να αντιληφθούν όσοι επισκέπτονται ένα νέο στέκι στο κέντρο της Αθήνας, το μπιστρό V4, που άνοιξε πριν από μία εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για την Ζέττα Μακρή, την πρώην βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργό Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία βρίσκεται ολημερίς και οληβραδίς εκεί, όχι γιατί είναι… θαμώνας βέβαια, αλλά γιατί συνιδιοκτήτης είναι ο γιος της, Κωνσταντίνος Θεοφίλου-Μακρής.

Ο έτερος ιδιοκτήτης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, είναι κι αυτός γιος γνωστού πολιτικού, του πρώην υφυπουργού Μεταφορών της κυβέρνησης Σαμαρά Μιχάλη Παπαδόπουλου, o οποίος επίσης περνά αρκετές ώρες της ημέρας εκεί!

Και οι δυο νεαροί ιδιοκτήτες του μπιστρό μάλιστα έχουν πολύ καλές σπουδές τις οποίες συνεχίζουν (χημικός μηχανικός με μεταπτυχιακό στην Αγγλία και δεύτερο μεταπτυχιακό στα οικονομικά ο γιος της Ζέττας Μακρή, στη διοίκηση επιχειρήσεων ο γιος του Μιχάλη Παπαδόπουλου), αλλά αποφάσισαν να δοκιμάσουν παράλληλα με αυτές κάτι διαφορετικό.

«Ελληνίδα μάνα είμαι, δεν γίνεται να μην βοηθήσω τα παιδιά» δηλώνει στο star.gr η πρώην υφυπουργός και βουλευτής, η οποία αφιερώνει πολλές ώρες της ημέρας στο bistrο και είναι η «ψυχή» του αλλά διευκρινίζει ότι δεν έχει αποσυρθεί από την πολιτική και την ενασχόλησή της με τα κοινά.

Στην ερώτηση μάλιστα του star.gr αν προτιμά την ελληνική ή την πολιτική… κουζίνα η Ζέττα Μακρή απαντά: «Την πολιτική κουζίνα, αρκεί να μην έχει καμένα… “φαγητά”»!

To μπιστρό έχει γίνει ήδη στέκι για πολιτικούς κυρίως από τη ΝΔ όπως είναι φυσικό και μάλιστα από όλο το εσωκομματικό φάσμα, καθώς ήδη το έχουν ήδη επισκεφθεί τόσο ο υποψήφιος αρχηγός Απόστολος Τζιτζικώστας, όταν βρέθηκε στην Αθήνα, όσο και αρκετοί βουλευτές, μεταξύ των οποίων η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Κώστας Τασούλας κ.α., αλλά και πολιτικοί από το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Η ίδια διαβεβαιώνει ότι δεν έχει ενεργό ανάμιξη στην εσωκομματική μάχη και ίσως και για αυτό τον λόγο επισκέπτονται το V4 όλες οι «φυλές» της ΝΔ.

Η Ζ. Μακρή δεν αποδίδει στην δική της παρουσία πάντως το γεγονός ότι έχει γίνει ήδη στέκι πολιτικών αλλά και άλλων «επωνύμων», αλλά στο ότι βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βουκουρεστίου, στο ότι έχει χαλαρό περιβάλλον με jazz και smooth γενικότερα μουσική, όπου δεν πηγαίνει κάποιος για επίδειξη και για να τον δουν, αλλά για να χαλαρώσει. «Smooth (ήρεμοι) άλλωστε είμαστε και εμείς σα νοοτροπία» δηλώνει στον star.gr.

​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top