Άφησε τον θείο και έπιασε το Τζόκερ ο Τσακαλώτος! ΒΙΝΤΕΟ

Επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην Βουλή

Άφησε τον θείο και έπιασε το Τζόκερ ο Τσακαλώτος! ΒΙΝΤΕΟ

​Στην αυριανή κλήρωση του Τζόκερ που κληρώνει πάνω από 10.000.000 ευρώ φαίνεται πως έχει το μυαλό του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος!

Αν και η συζήτηση γινόταν για τον προϋπολογισμό του 2016, ο κύριος Τσακαλώτος θέλησε να δώσει ένα μάθημα στην κα Γεννηματά και στο ΠΑΣΟΚ για την πολιτική της κυβέρνησης μέσω των... τυχερών παιχνιδιών!

Μπορεί να μην της είπε την γνωστή ατάκα «Άσε τον θείο και πιάσε το Τζόκερ», ωστόσο της είπε τα τέσσερα «μαγικά» νούμερα, που δεν πρέπει να ξεχνάει όταν κατηγορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναλγησία! Η επίθεση της κα Γεννηματά, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος αφού παραδέχτηκε ότι «είναι δύσκολος ο προϋπολογισμός», αποκάλυψε τα τέσσερα νούμερα, που δεν θα πρέπει να ξεχνούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!

«Το 25, το 28, το 33 και Τζόκερ το 50», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσακαλώτος και εξήγησε «25% έπεσε το εισόδημα των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης, 28% έφτασε η ανεργία, 33% είναι το ποσοστό των Ελλήνων που είναι κάτω από το όριο ή κοντά στο όριο της φτώχειας. Και το 50% είναι οι ποσοστιαίες μονάδες που χάσατε, από τότε που ο δικομματισμός έπαιρνε πάνω από 80%».

«Γι’ αυτούς τους λόγους, γι’ αυτά τα νούμερα, θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να μας κατηγορήσετε για αναλγησία», είπε στην κα Γεννηματά ο υπουργός!

Ο υπουργός εξαπέλυσε παράλληλα επίθεση στη ΝΔ με αφορμή τις καταγγελίες Πλακιωτάκη ότι ο προϋπολογισμός γράφτηκε σε σουίτες στο Χίλτον και όχι στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο υπουργός τόνισε ότι ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει όλα εκείνα τα μέτρα που είχε το σχέδιο Γιούνκερ, το οποίο υποστήριζε η ΝΔ πριν και μετά το δημοψήφισμα. «Εσείς τι ψήφισατε στο δημοψήφισμα; ΝΑΙ δεν ψηφίσατε;» διερωτήθηκε ο κ.Τσακαλώτος .

«Έχω μία απορία... Άκουσα από τον πρόεδρο της Ν.Δ. να μιλά για όλα αυτά που θα αυξήσουμε... Όμως όλα αυτά ήταν στην πρόταση Γιούνκερ που την πήγαμε στο δημοψήφισμα. Εσείς δηλαδή ψηφίσατε "ναι" για να γίνουν όλα αυτά; Όλα αυτά ήταν στο πλάνο Γιούνκερ… Μήπως έκανα λάθος και ψηφίσατε όχι;», είπε χαρακτηριστικά .

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top